11 hós babának ez megfelelő étrend?
Reggeli: 260ml tápszer majd 2 szelet kenyér mikor mivel a tetején (májas,sonka vaj,sajtika,körözött)
Tízórai:valami gyümi keksszel és 2 doboz aktiviával keverve vagy túró a reggeli függvénye is mit kap
Ebéd :Általában amit mi eszünk csak natúrabban kb 300 g
Uzsi:gyümi amit egyedül el tud majszolni Álltalában ez 1 banán+ 1 alma és 2-3 keksz
Vacsi: 19 kor maradék főzi vagy ebéd aztán pancsi
20.30 körül pedíg 240-260 ml tápszer
nálam detto ugyanigy van a 10,5 hónaposomnál!
annyi hogy a reggeli tápi 200ml,az esti 230. és az ebéd is 220-250közt van csak. a többi ugyanaz...:)
2ik vagyok!
még annyi h nálunk délelőtt van csak gyümi 10óraira, és délután uzsira túró-natur joghurt gyümivel. ezek is mind 200-250g-ok:))
Hogy őszinte legyek én is sokallom és mind e mellett újabban hajnal kettőkor kelne enni ....
A doki szerint nem lehet éhes ,én reagálom túl viszont most hajnalban becsókolt 260 ml tápot...
Ja és ugye van hogy csak 2 naponta kakil normál állagút.
Én azért csodálkozom mert a velünk egykorú babák fele ennyit esznek és mindenki ámul mennyit eszik a fiam.
és még csak nem is húsos mert 10560gramm és 77 centi..
:)Az én 10 hónaposom negyed ennyit nem eszik meg.
Kicsit off...
Lehet adni aktiviát a babáknak már ilyen idős korban?A honlapon az van hogy csak 2 éves kor felett
Az aktiviával én is gondban voltam mi 2 gyerekorvost kérdeztünk ők annyit mondtak hogy inkább az aktivia mint valamelyik neve nincs joghurt.
Illetve anyukáktól is kérdezősködtem a válasz ugyan ez volt...
Remélem hosszabb távon nem ártok neki..
De most lehet off...
Az imént találtam valaki írta:
Gyerekek is fogyaszthatják az Activia® termékeket?
Amennyiben a gyermek elmúlt 2 éves, nem érzékeny a tejfehérjére, a tejcukorra, vagy a termék bármely összetevőjére, akkor az egész családdal együtt nyugodtan fogyaszthatja az Activia joghurtokat. Az összetevők listája a termékek csomagolásán olvasható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!