Honnan tudnék pelenkázó komódhoz pontos méreteket megadni lapszabászathoz?
Sajnos nem tudjuk megvenni a hőn áhított pelenkázót, de levágatni letudnánk, meg összeszerelni is, de nem tudjuk, hogyan kell megadni a méreteket, hogyan kell kiszámolni.
Tud ebben segíteni valaki?
Hát ez így eléggé bonyolult, az előző két hozzászóló jól írta, nyomtass ki képet.Bár ha nagyobb lapszabászathoz mész akkor nem tartom valószínűnek, hogy kiszámolgatják neked.
Én kétszer építettem bútort, nem túl bonyolult(egy komód és egy pelenkázó).Igaz látszik néhol, hogy házi készítésű, de nem bánom, mert tudom, hogy én izzadtam vele :)
Annyi a lényeg, hogy mindig számolni kell a lap vastagságával is, az általában 1,8 cm.Van, ahol hozzá kell adni a mérethez és van, ahol ki kell vonni belőle, mert nem mindegy, hogyan illeszkedig.Például van egy 80 cm magas komód és 60 cm széles.(0 lehet a magasság, de ha a tetejét és az alját a két oldal közé illeszted, akkor máris már csak 56,4 cm-es lapot kell vágatni tetejének és aljának, mert hozzá jön a két oldal és úgy lesz meg a 60 centi.Vagy ha ráhelyezed a tetejét a 2 oldalára akkor kell a 60centi a tetejének, de a magasságnak már csak 76.4 cm-t vágatsz mert a tetejével és az aljával együtt lesz 80 cm magas.Remélem érthető voltam :)
Egy 3 hónapos kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!