Mikor fürdetitek a gyerkőcöt? És mikor teszitek le aludni? És mennyi idős?
Figyelt kérdés
Az én kislányom 3,5 hónapos és fél 9-9 körül pancsol, majd vacsi és sipirc az ágyba. Igaz mostanában 2 körül már újra éhes. Majd kel 5-kor és max 7-ig forgolódunk.. :-) Kiváncsi vagyok nálatok hogyan zajlik az esti program!2009. febr. 28. 21:56
11/14 A kérdező kommentje:
Milyen angyal gyerekeitek vannak! Én is beszélek majd holnap a fejével, hogy reggelig kell aludni! :-) Bár rám se bagózik! :-( Várom még a válaszokat! :-)))
2009. febr. 28. 22:05
12/14 A kérdező kommentje:
Látom azért vannak kis ördögök is! :-) Megnyugtató!
2009. febr. 28. 22:06
13/14 anonim válasza:
Az én kisfiam 3hós, 6-fél7 körül fürcsi, utánna kaja, és legkésöbb fél 8kor már bevágja a szunyát(magától) és alszik reggel 5-6ig.
14/14 anonim válasza:
A kisfiam 11 hónapos, fél 8-kor vacsizik, negyed 9 korul furdik, utána alvas (kb. fél 8-ig, a baj csak az, hogy nem egyhúzmban). Ez kb. másfél honapja van így, amióta elindult, azelott hossú ideig csak 10 korul jártunk furodni, mert úgysem aludt el korábban.
amikor olyan korú volt, mint a tiéd, max. 9-kor jártunk furdeni, aztán szopi és alvás volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!