Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Az alábbi...

Mit csináljak? Az alábbi lehetőségek közül szted melyik jönne be nem alvó gyereknél éjjel?

Figyelt kérdés
A kislányom 7hós a napokban kijött alul a két foga, felül is nagyon fehér de még nem érzem.már elkezdett kúszni nagyon szépen halad amerre menni szeretne.Hozzátáplálunk de anyatejet is eszik.Napközben változó hogy hogyan alszik.A problémám hogy éjjel borzasztó sokat felkel. Adtam már neki homeós kúpot és nurofent is (ezt ugye csak 3 napig lehet) mindkettő után felkelt de nurofen után kevesebbet. 3290-nel született most 8.3 nagyon szépen hízik tehát én nem hiszem hogy éhes lenne éjjel. Éjszaka állt. sírva kel vagy legalábbis zaklatottan és ha cicizik egy kicsit vissza is alszik. De ez kb 56 alkalommal is eljátszuk egy este alatt.Már teljesen ki vagyok merülve. Szted: 1. csak megszokás és ne adjak éjjel cicit csak teát vizet és majd megszokja akkor nem kel fel. 2. vegyem magam mellé a nagy ágyba és akkor majd megnyugszik könnyebben. 3. csináljak mindent így ahogy most hiszen a cici megnyugtatja. 4. egyéb
2011. ápr. 7. 08:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, ma éjjel már magamhoz vettem, kicsit megnyugodott már attól is. Ezentúl ezt fogom csinálni.
2011. ápr. 8. 13:11
 12/12 Zsöff85 ***** válasza:
7-es dejó neked... Kisfiam 18 hós de már nem is számolom hányszor kel, sajnos neki nem elég az összebújás, cici kell mindig, legalább 20 percig :S
2016. máj. 2. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!