Ez alvászavarnak számít?
nem!
11 hetes baba még nem tudja hogyan kell elaludni és sokszor ha már annyira fáradtak, hogy majd leragad a szemük, végképp nem tudnak elaludni.
nem hinném hogy a kicsivel lenne probléma, inkább neked kéne előbb elaltatni fél órával mint ahogy szoktad, nálunk ez bevállt.
és persze az is lehet, hogy nappal már egyel kevesebbet alszik ezért nem tud aludni
Úgy ahogy az első írja!Ők még picik és meg kell tanítani őket elaludni illetve ha későn teszed le akkor már túlpörög,átesik a holtponton és akkor már azért nem tud elaludni!legalábbis az én fiam ilyen!nagyon kell figyelnem,hogy mikor fáradt már el és akkor énekelek neki,hogy lelassuljon,megnyugodjon és utánna elviszem aludni!
3Xfél óra alvás???Az sztem nagyon kevés!Az én 11 hósom alszik nappal 3-4 órát éjjel 12 órát!Oké,hogy nem egyforma az igényük de szerintem az kevés amit a te babád alszik!Ráadásul a babák alvásciklusa úgy van,hogy az elején(kb 20-30 perc)felületesebb alvás majd utánna lépnek át a mélyalvásba!ha valami megzavarja őket(éhes,szomjas,fáj valamilye,zajok,túl világos a szoba stb)akkor nem tud átlépni a mély alvás fázisába!A felületes alvás meg nekik nem pihentető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!