1-2 hetes gyereket lehet másra hagyni?
Szia
én is volt 1 -2 órára ott hagytam pl. mikkor az anyaságit intéztem meg fodrászhoz mentem stb
Ha muszáj és az étele meg an oldva plusz kipróbáltad már hogy akire hagynád meg tudja nyugtatni, igen.
És ilyenkor nem csak az számít hogy az illető hogy bánik a gyerekkel hanem az is, hogy a gyerek megnyugszik-e nála! (anyósom jelmondata a "dehát én is neveltem fel már gyereket" - igen ám, csakhogy ez a gyerek nem ismeri annyira, tehát nem nyugszik meg nála soha) - ezt csak arra írtam, hogy azért érdemes úgy kipróbálnia dolgot hogy az ismerős aki vigyázna rá a te jelenlétedben meg tudja-e nyugtatni, elaltatni stb.
Mondjuk érdemes inkább megpróbálni megoldani máshogy (mi pl. vittük a nődokihoz magunkkal a gyereket), de ha nem sikerül az sem egetrengető. Mindenesetre a magam szórakozására nem passzoltam volna le az tuti, de látom azért itt is ez az általános elv :) Valaki írta hogy fodrászhoz ment meg cukiba 2 hetesen hát ilyet sem hallottam még de nem egyformák az anyukák sem :)
Sőt, kell is.
nekem pl öröm volt elmenni,a DM-be, Intersparba vásárolni 1-2 órára
2 hetesen a nagyijára hagytuk, menni kellett a kórházba, utána varratszedésre a dokihoz. Jobb volt a kisfiamnak itthon, az ágyikójában, mint ha végig hurcoltuk volna a kórházon, a doki rendelőjén és a bolton is.
A nagyit egyébként is addigra megszokta, velünk volt az első itthoni héten segíteni. Dajkaként dolgozott a nagyi, úgyhogy nagyon rutinosan ment az etetés, tisztába tevés, altatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!