Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2009. 03.16-án született...

2009. 03.16-án született babák anyukái vannak? Mekkora most a babátok, mekkora volt, amikor megszületett? Miket csinál, eszik, mond már stb.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
A Fiam március 28-án töltötte a 2-t. 55 centivel született, 3150 gramm volt. Most 88 centi és 12 kg 70 deka.
2011. ápr. 5. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:

A lányom március 13.-án töltötte be a 2 évet.52cm-el és 3730 g-al született.Most 91 cm és 12 kg.

Ő kis vékonyka hosszú baba.:)

Rengeteget beszél.Szépen kifejezi magát,mondjuk ez annak is betudható,hogy javarészt egyedül vagyok vele,és rengeteget beszélek hozzá.

Már majdnem mindent megeszik,amit mi.

Szeret futkározni,csúszdázni,autózni,legózni,rajzolni:)

Nagyon mozgékony,eleven a lányom.

2011. ápr. 5. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
A lányom 29-én volt 2 éves.17 kiló 92 centi.4 kilóval született.1 hónapja szobatiszta.Beszélni csak szavakat mond.Enni-inni mindent(ez a súlyából kitűnik).Jó alvó és csak néha hisztis csaj.
2011. ápr. 5. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:

2009. március 8 , kislány 3950 gr/56cm/36-os fej

Most 14,4 kiló és 91 cm, mindent eszik, még ciczik.

Állandóan jár a szája,szóval sokat beszél, de még nem szobatiszta.

2011. ápr. 20. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:

:)

Enyém 2009 júniusi, 54 cm-rel és 3400 gr-mal született. Most 87 cm és 11 kg, kb. 3 hónapja folyékonyan beszél, mozgásban is kiemelkedik a kortársai közül. Mindent elles a két nagyobb tesótól, így előnyben van.

Nem szobatiszta.

2011. ápr. 20. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam 2009 május 12 én lesz 2 éves.

4040 grammal született és 53 centivel.

Most 13 kiló és 98 centi.

A napokban kezd egyre jobban beszélni.Most kb 50-60 szó van amit tudatosan használ és már rövidebb mondatokat is mond.Pl Igen,kell tej.Add ide..stb .De a saját babanyelvén egész nap jár a szája.:)

Az evéssel hadilábon állunk.Szinte semmit nem eszik meg.Borzasztó válogatós.Fasírt,virsli,vajas felvágottas kenyér,májkrémes kenyér, pizza,monte puding, ezeket szereti.Néha eszik két három kanál levest de szigorúan csak a levét.Gyümölcsöt egyáltalán nem eszik.És zöldséget sem nagyon.Mikor kicsi volt 12-13 hónapos koráig nem volt gond az étkezésével.Imádta sütőtököt, a krumplifőzeléket,a karfiolt a répát, a borsót.Szinte mindenevő volt.13 hónapos korába valami megváltozott és azóta egyre kevesebb dolgot eszik meg.

Még nem szobatiszta,remélem bölcsi kezdésre az lesz.

2011. ápr. 21. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
2009. febr. 4., igaz, kicsit korábban, de azért, gondoltam, írok. 2700 grammal és 49 centivel született, a 2 éves státuszon 11,5 kg és 85 cm volt. Mindent eszik, amit Mi, mindenevő igazából, összefüggően beszél, persze, azért sokszor előfordul, hogy vissza kell kérdeznem, mert nem teljesen értem, amit elhadar. Nagyon sokat énekel és mondókázik, nemrég kapott egy triciklit, igazából biciklizés célból, rá is kapott, rohanhatok utána folyamatosan. Még nem szobatiszta, de már közel járunk, sokszor kéredzkedik ki WC-re, csak nem mindig van eredmény, és kéri vissza a pelenkát utána. Szóval, teljesen átlagos gyerkőc. :-)
2011. ápr. 21. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!