2009. 03.16-án született babák anyukái vannak? Mekkora most a babátok, mekkora volt, amikor megszületett? Miket csinál, eszik, mond már stb.
A lányom március 13.-án töltötte be a 2 évet.52cm-el és 3730 g-al született.Most 91 cm és 12 kg.
Ő kis vékonyka hosszú baba.:)
Rengeteget beszél.Szépen kifejezi magát,mondjuk ez annak is betudható,hogy javarészt egyedül vagyok vele,és rengeteget beszélek hozzá.
Már majdnem mindent megeszik,amit mi.
Szeret futkározni,csúszdázni,autózni,legózni,rajzolni:)
Nagyon mozgékony,eleven a lányom.
2009. március 8 , kislány 3950 gr/56cm/36-os fej
Most 14,4 kiló és 91 cm, mindent eszik, még ciczik.
Állandóan jár a szája,szóval sokat beszél, de még nem szobatiszta.
:)
Enyém 2009 júniusi, 54 cm-rel és 3400 gr-mal született. Most 87 cm és 11 kg, kb. 3 hónapja folyékonyan beszél, mozgásban is kiemelkedik a kortársai közül. Mindent elles a két nagyobb tesótól, így előnyben van.
Nem szobatiszta.
Az én fiam 2009 május 12 én lesz 2 éves.
4040 grammal született és 53 centivel.
Most 13 kiló és 98 centi.
A napokban kezd egyre jobban beszélni.Most kb 50-60 szó van amit tudatosan használ és már rövidebb mondatokat is mond.Pl Igen,kell tej.Add ide..stb .De a saját babanyelvén egész nap jár a szája.:)
Az evéssel hadilábon állunk.Szinte semmit nem eszik meg.Borzasztó válogatós.Fasírt,virsli,vajas felvágottas kenyér,májkrémes kenyér, pizza,monte puding, ezeket szereti.Néha eszik két három kanál levest de szigorúan csak a levét.Gyümölcsöt egyáltalán nem eszik.És zöldséget sem nagyon.Mikor kicsi volt 12-13 hónapos koráig nem volt gond az étkezésével.Imádta sütőtököt, a krumplifőzeléket,a karfiolt a répát, a borsót.Szinte mindenevő volt.13 hónapos korába valami megváltozott és azóta egyre kevesebb dolgot eszik meg.
Még nem szobatiszta,remélem bölcsi kezdésre az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!