Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez már a hiszti lenne? Ilyenko...

Ez már a hiszti lenne? Ilyenkor hagyjam, vagy megvigasztaljam?

Figyelt kérdés
16 hónapos,ha nem tetszik neki valami,akkor lefekszik a földre és keservesen ordít.Vagy a foga miatt,mert lent jönnek a szemfogai.
2011. ápr. 5. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:

hát én ennyi idősen sosem hagytam ott azzal, hogy hisztizz csak majd abbahagyod. éspedig azért nem, mert ennyi idősen még nem a határptóbálgatós hiszti van, hanem csak szimplán azt akarja, amit akar, az meg ugye nem bűn....persze miden vigasztalással együtt nem szabad megengedni amit nem akarsz neki, de a vigasztalás sztem jó, főleg ha eltűri. ha nem tűri, akkor ne erőltesd, még jobban behergeled csak, majd ha kicsit lecsillapodik, vagy mégis ő maga jön oda akkor lehet vigasztalni, majd ha teljesen lenyugodott, pár szóban megbeszélni, hogy mi volt itt ez az egész. nem kell leszidni meg semmi, csak elmondani miért nme szabad stb. a hisztit úgysem lehet megúszni majd egyszer csak kevesebb lezs majd pedig abbamarad. (majd vmikor). később amikor tisztán eldönthető hogy mo st se nem a foga, se nem fáradt, és már idősebb is és azért csinálja hogy provokáljon, akkor lehet otthagyni, hogy na majd ha abbahagytad szólj, de ez csak olyan huszon-x hónaposan, 2 évesen szokott eljönni, átlagban, van akinél még később. de ilyenkor is ha vigasztalást akar, nem kell megtagadni tőle.

2 éves 3 hónapos kislány anyukája

2011. ápr. 5. 13:16
 2/2 A kérdező kommentje:
és azzal mit csináljak,mikor direkt dobálja ilyenkor a dolgokat,vagy letépi a ruhát a fregoliról?
2011. ápr. 5. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!