A védőnő azt mondta, hogy mindig legyen sapi a babámon, még nyáron is, most 6 hónapos.
Ma például 20 fok volt nálunk, a szél sem fújt, levettem róla a sapkát, láthatóan sokkal jobban érezte magát. Nyárra meg veszek majd egy kis vékony kalapot, hogy védjem a naptól, de ilyen szép meleg tavaszi időben minek a sapka??
Jól csinálod, nem kell sapi. Nyáron is csak akkor, ha éri a buksiját a nap.
2011. ápr. 4. 20:27
2/16 anonim válasza:
17 hós lányomra én már nem adok.
2011. ápr. 4. 20:28
3/16 anonim válasza:
Igen, kell. De nem téli, hanem valami könnyű vászon. A babák nem szeretik a sapkát, persze.
Viszont alatta meg ilyen időben öltöztesd úgy, ahogy te is öltözöl.
2011. ápr. 4. 20:28
4/16 anonim válasza:
15 hós a fiam és ha 20 fok felett van a hőmérséklet,nem adok rá sapkát.Minek???Engem is idegesítene,nemhogy őt.
2011. ápr. 4. 20:39
5/16 anonim válasza:
9hós fiamra ma egy nyári karimás sapit adtam, babakocsiban ült, de volt hogy ki is vettem, ez elég is volt rá, és nem sütött a szemébe a nap
nyáron szerintem a légiós sapi a jó, vékony pamut napellenzős és hátul anyag lóg rajta ami védi a nyakát a leégéstől, szerintem kell nyáron is sapi rájuk a napszúrás miatt
2011. ápr. 4. 20:49
6/16 anonim válasza:
utolsó vagyok, rajtam is van nyáron szalmakalap vagy baseball sapi ha nagyon süt a nap, pont a napszúrás elkerülése miatt
2011. ápr. 4. 20:50
7/16 anonim válasza:
Szia! Én kislányom is 6 hós. Tegnap és ma tényleg jó idő volt. Sapit nem adtam rá, hanem egy hajpántot és kapucnis pulcsi volt rajta. Tehát szellőzött a buksija. :)
2011. ápr. 4. 20:53
8/16 anonim válasza:
9 hónapos kisfiamra pasis fejkendőt adok:)nagyon édes benne:)))
2011. ápr. 4. 21:00
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2011. ápr. 4. 21:29
10/16 anonim válasza:
holnap 8 hónapos a lányom. ma egy kis fejkendő volt rajta ami védte a fülét is, mert egy picit azért fújt a szél.tulajdonképpen olyan mint a sapka olyan fejbe húzós., csak felül nem záródik hanem kendőszerűen omlik le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!