Van itt olyan anyuka, akinek a 15 hónapos kislánya szintén 9 kiló körül van?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 15:45
1/11 anonim válasza:
nekem ugyan kisfiam van,de 16 hónapos és 9 kiló
2/11 anonim válasza:
Az en lanyom is 9 kilo volt ennyi idosen, most 2 eves 4 honapos es 11 kilo. Pedig magas kislany es 3400 szuletett.
3/11 A kérdező kommentje:
Az én Kislányom sem alacsony. Mondjuk nagyon sokat mozog, ez se segít a hízásban, na meg az se, hogy nem szeret annyira enni.
2011. ápr. 4. 16:00
4/11 anonim válasza:
Az én kisfiam is ennyi idősen volt 9 kiló. Most majdnem két és fél éves, és még mindig nincs 12. Makkegészséges, és ez a lényeg:)
5/11 anonim válasza:
Lányom is kb ennyi volt. Most 2,5 éves lesz, 11 kg. Ehhez képest a fiam 8 hós lesz lassan és 7800 gr és 68 cm, a lányom ekkora volt 1 évesen, mikor elindult. :-)
6/11 anonim válasza:
Tegnap töltötte a 15. hónapot, 9 kg és 76 cm. (2750 grammal született) Jó étvágya van, sokat eszik, de még többet mozog :)
7/11 anonim válasza:
Az én lányom még 8 kg sincs, pedig nem született kis súllyal. Egyszerűen utál enni, utálja a tápszert, és egész nap mozog....Én nagyon örülnék annak a 9kg-nak:-))
8/11 anonim válasza:
2010 januárban született 3620g-al, most 9.3kg és 78 cm.
A másik lányom 3 éves, 92 cm és 11kg.
9/11 A kérdező kommentje:
Látom azért, vagyunk egy páran. Nincs is ezzel semmi baj, csak amikor megjegyzik, hogy olyan kicsi, azért az szíven üt. De csak én tudom, hogy tényleg egész nap mozog, egy perce nem áll meg. :)))
2011. ápr. 4. 18:31
10/11 anonim válasza:
Végülis kicsi- de hát nem lehetnek egyformák a babák.
Barátnőmek 4hósan volt a fia 8900gram!! ő meg azt hallgaja, hogy jesszus de óriás a gyereke!!
:-))
Jó babázást mindenkinek!
Kicsivel és naggyal egyaránt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!