Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinász, ha a baba épp...

Mit csinász, ha a baba épp akkor sír fel, amikor együtt vagytok a pároddal?

Figyelt kérdés
Ne mondjátok, hogy ostoba kérdés, legalábbis nekem egyértelmű, hogyan reagálnék, de most kiderült, hogy azt többen abszurdnak tartják. (Direkt nem írok konkrétumot, nem szeretnék senkit befolyásolni.) :)
2011. ápr. 4. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Epp tegnap volt nalunk is ilyen szitu.De mondjuk akkor nagyon sirt :( ( Epp fogzik) Igy egybol ugrottam es mentem megnezni,hogy mi a baja. De ha csak egy kicsit nyoszorog mi is csondbe maradunk hatha vissza alszik, ha nem akkor megyek es megnezem.

21 honapos kisfiu anyukaja

2011. ápr. 4. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Ez nagyrészt attól is függ, hogy ki milyen típus, én el tudok menni 2 perc alatt, tehát egyértelmű, hogy elmegyek, és utána babázás. Közben volt már, hogy valamelyikünk felugrott, cumit nyomott a szájába.

Eleinte főleg ez gyakran bevált. Férjemnek meg ha kell, akkor kb. 1 perc az idő, amennyi kell az orgazmushoz, tehát ő is elmegy olyankor.

Mi nem tudjuk folytani a szexet, ha én elmegyek hosszasan babázni (általában ha már ordít, akkor ő bizony vissza nem alszik..). utána se nekem, se a férjemnek nincs kedve már. Mondjuk mi elég olaszos típusok vagyunk, szóval nagy hévvel nekimegyünk a dolognak :D Aztán addig tart amíg tart a dolog (fél óra vagy 2 perc), de az orgazmust mindketten elérjük "időre" (csak gyakorlás kérdése...).

Szóval előbb szex, aztán baba. És mondjuk 3 perc sírásba még sose halt bele... :D

Mi sokszor nem este kufircolunk, hanem de.-i alvásidőben. De volt már, hogy az erdőben, a baba hasalt, rajta egy textilpelus. Tök jó bealudt, aztán hopp felébredt egy nagy szélfuvallatra. Hát ott is befejeztük a szexet, kivárta a 3 percét:) és kész. Amúgy a legemlékezetesebb nevetősebb erdős szexelésünk volt:D Ha nem ébred fel tovább tart, de mi is elmentünk, a baba is röhögött a 3 perc sírás után, szóval szerintem mindenki jól járt:D

2011. ápr. 5. 09:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

15:59-nek

Besz@rtam a röhögéstől!

2011. ápr. 5. 10:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi nem röhögtünk:)

A gyerek mindig rosszkor ébred, Pont:)

2011. ápr. 5. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!