Mit csinász, ha a baba épp akkor sír fel, amikor együtt vagytok a pároddal?
Epp tegnap volt nalunk is ilyen szitu.De mondjuk akkor nagyon sirt :( ( Epp fogzik) Igy egybol ugrottam es mentem megnezni,hogy mi a baja. De ha csak egy kicsit nyoszorog mi is csondbe maradunk hatha vissza alszik, ha nem akkor megyek es megnezem.
21 honapos kisfiu anyukaja
Ez nagyrészt attól is függ, hogy ki milyen típus, én el tudok menni 2 perc alatt, tehát egyértelmű, hogy elmegyek, és utána babázás. Közben volt már, hogy valamelyikünk felugrott, cumit nyomott a szájába.
Eleinte főleg ez gyakran bevált. Férjemnek meg ha kell, akkor kb. 1 perc az idő, amennyi kell az orgazmushoz, tehát ő is elmegy olyankor.
Mi nem tudjuk folytani a szexet, ha én elmegyek hosszasan babázni (általában ha már ordít, akkor ő bizony vissza nem alszik..). utána se nekem, se a férjemnek nincs kedve már. Mondjuk mi elég olaszos típusok vagyunk, szóval nagy hévvel nekimegyünk a dolognak :D Aztán addig tart amíg tart a dolog (fél óra vagy 2 perc), de az orgazmust mindketten elérjük "időre" (csak gyakorlás kérdése...).
Szóval előbb szex, aztán baba. És mondjuk 3 perc sírásba még sose halt bele... :D
Mi sokszor nem este kufircolunk, hanem de.-i alvásidőben. De volt már, hogy az erdőben, a baba hasalt, rajta egy textilpelus. Tök jó bealudt, aztán hopp felébredt egy nagy szélfuvallatra. Hát ott is befejeztük a szexet, kivárta a 3 percét:) és kész. Amúgy a legemlékezetesebb nevetősebb erdős szexelésünk volt:D Ha nem ébred fel tovább tart, de mi is elmentünk, a baba is röhögött a 3 perc sírás után, szóval szerintem mindenki jól járt:D
15:59-nek
Besz@rtam a röhögéstől!
Mi nem röhögtünk:)
A gyerek mindig rosszkor ébred, Pont:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!