Nézzétek meg légyszi ezt a kocsit! Espiro atlantic-mi a vélemyén róla? Megér ennyit? 26000ft, nekem nagyon kevésnek tűnik!
Figyelt kérdés
Állitólag egy gyerek után,és alig használt,hibátlan.2011. ápr. 4. 08:48
11/27 A kérdező kommentje:
Szerintem is megéri.
2011. ápr. 4. 09:30
12/27 anonim válasza:
Nekünk Espiro Vector 4 Air van, és csak jókat mondhatok róla, nagyon szeretjük. Szerintem más modelljük is hasonlóan jó. Egyébként szoktam látni a környéken Atlantic babakocsit, tényleg nem kicsi. Viszont, ha nem kell vele tömegközlekedned meg lépcsőn emelgetned, akkor ideális és csak ajánlani tudom. Az első kerekeknek köszönhetően szűk helyen (pl kisebb boltokban) is könnyű vele közlekedni és sok praktikus apróság van rajta, aminek hasznát vesszük. Szerintem minőségi babakocsi elérhető áron. :)
13/27 anonim válasza:
szia!
ha nem BKV-ni akarsz vele akkor jó lesz mivel bolygós a kereke tudod majd könnyen irányítani is a kunert és hasomló kocsiknál fix a kerék ezért nehéz velük boldogulni!
14/27 A kérdező kommentje:
Nem akarok BKV-zni sem lépcsőzni vele,és szerintetek ez olyan ami kitart végigvagy amikor a gyerek nagyobb lesz,ugyis kell venni egy kicsi könnyűt?Most egy pierre cardin ps 647em va,15 kg és nem alu hanem fém vázas,ezért szeretnék egy könnyebbet.Ettől még ez az espiro is könnyebbenk számit:-)
2011. ápr. 4. 10:07
15/27 anonim válasza:
Nekünk Malibu van, és tökéletesen bevált!!
Előtte Kunert volt, úgyhogy tudom, milyen a gagyi, sz@r babakocsi! :)
Ég és föld a kettő!
16/27 anonim válasza:
Szia
En megvennem!!
Nekem nagy kereku kocsim van es nem szandekozom lecserelni.
Konnyu iranyitani.
17/27 anonim válasza:
Most néztem meg neten. Dög nehéz ez a babakocsi!!! 15, 2 kg! Tutira nem venném meg!!
18/27 anonim válasza:
hát ezek szerint nem nem könnyű járgány, de a Malibu meg nem használható újszülött kortól
19/27 A kérdező kommentje:
15,2???Én 11,5 öt találtam.
2011. ápr. 4. 12:30
20/27 anonim válasza:
12.25-ös vagyok a 11kg körüli még jó úgysem emeled és ugye bolygós:) ám lehet a tipegő korszak végére váltasz azért egy 6kg körülire de ezt majd használat közben derül ki, amúgy úgy láttam szemből nem tudod tolni ez nem lesz zavaró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!