Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondanátok véleményt az...

Mondanátok véleményt az Espiro Atlantic sportrészéről? Képet is linkelek.

Figyelt kérdés

[link]

Fujható kerekek,alu vázas.

2011. ápr. 3. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kocsi, nekem egy nagy bajom van a sportrésszel,hogy nem fordítható meg velem szembe...:(

Nekem sokszor volt hogy még 6 hónapos kora után inkább engem akart látni a baba, így nem emellett a kocsi mellett döntöttünk.

De ezt leszámítva, jó rugós, nem rázza össze a babát, nagy a mózese, széles a sportrésze, szép színekben van és nem olyan drága. Szóval mindent összevetve jó kis kocsi.

2011. ápr. 3. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem fél évesen már tologathatod huzamosabb ideig a hordozóban a babát, azt gondolom feléd tudod feltenni a vázra, én lehet azt használnám. én is néztem ezt a kocsit, tényleg hatalmas széles az ülése, és nagyon jól lefektethető, csak nincs lift a házunkban, és ahhoz én pici vagyok hogy felcipeljem :( pedig tényleg tetszett, főleg mert macskaköves utcában lakunk.
2011. ápr. 3. 18:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Most bukkantam erre a kocsira,szinte uonan meg tudnám venni olyan 30000ért a sportészét,nagyon megtetszett.Csak azt nem tudom,aki látta élőben,ez nem valami nagy batár?KIrándulóskocsinak is jó?Igaz az autó rakodóterében még egy mamut is elférne,de azért nem akarok nagyon nagy és nehéz kocist.
2011. ápr. 3. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!