Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen formában adjátok 10-12...

Milyen formában adjátok 10-12 hónapos gyerekeknek a kenyeret (kiflit, zsemlét) hogy tényleg egyenek belőle egy reggelire való mennyiséget?

Figyelt kérdés
Sok valakitől olvasom, hogy lekváros, margarinos (stb.) kenyeret, kiflit ad reggelire ilyen idős gyerekének. Én is próbálkozom már jó ideje reggelente, de amennyit megeszik belőle az annyira minimális, hogy reggelinek semmi. A kenyérkatonák, kiflikarikák nagy részét ledobálja, összemócsingolja. Az én kezemből meg nem fogadja el, csak ha ő veszi el a tálcáról. Nektek meg is eszi a falatokat a gyerkőc? Vagy adtok neki mást is mellé? (Én adok neki tejpépet, vagy joghurtot, hogy éhen ne maradjon a "nagy" kiflimajszolás közepette.)
2009. febr. 27. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi is hasonló cipőben járunk, 5-6 falatnál nem eszik meg többet. Mikor lesz ebből reggelire való mennyiség nem tudom.
2009. febr. 27. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 10 hónapos.Én úgy adom neki a kenyeret,hogy 2 csipet kenyér+két kanál joghurt!Így jobban csúszik neki a falat.
2009. febr. 27. 21:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi válaszokat!

Az utóbbi megoldás még eszembe sem jutott, jó, hogy írtad, kipróbálom!

2009. márc. 1. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!