Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vett már részt valaki Babaszem...

Vett már részt valaki Babaszemész szemvizsgálaton?

Figyelt kérdés
Hogy viselte a baba?Én is szeretném elvinni 10 hós kisfiamat,mert a fényképeken az egyik szemével befelé néz.Volt valakinek hasonló problémája?
2009. febr. 27. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Pont tegnap voltunk a Camponában. Nagyon kedves kis hölgy vizsgálta. Én is azt vettem észre, hogy befelé néz jobban az egyik szemével, de szerencsére nincs gond. A lányom 11 hónapos. Teljesen jól viselte. Érdekes a gép amivel nézi, villog meg hangot is ad, garantáltan odanéz a baba. Aztán meg is nézte, hogy követi a tárgyat a szemével. 10 perc az egész. Szerintem érdemes. Most én is megnyugodtam, de félévente konrtoll kell.
2009. febr. 27. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. A kisfiam koraszülött, úgyhogy rendszeresen megyünk szemészhez. A vizsgálatok nem vészesek, nagyon jól viselik a babák, ne aggódj!
2009. febr. 27. 14:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!Egy kicsit meg is nyugtatot az első válaszoló!Remélem nekünk is minden rendben van!
2009. febr. 27. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is voltunk egy hónapja,akkor volt a manó 6 hós.Olyan volt mintha az egyik szemgolyója bent maradt volna,és bandzsitana,de minket is megnyugtattak,mert szélesebb az orrnyerge,és ez okozza,hogy mintha...Majd 9 hósan lesz egy kontroll,de csak ellenőrzésképp.Azt mondták,majd kinövi,ahogy nőa nózija,változik az arcformája.

Jól tűrte,igaz csak sötét szobában,meg követnie kellett a tárgyakat,de a kíváncsisága nagyobb volt.

2009. febr. 27. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Hova érdemes menni? Állami vizsgálatra vagy valamilyen OFOTÉRT-szerűségbe? SZTK-ba kell beutaló? Köszönöm
2011. máj. 26. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!