Az "aranyos" miért lenne negatív értelmű?
Nálam is ez elég sokszor negatívat jelent.
Szerintem vannak szép babák és vannak aranyos babák.
Minden szép baba aranyos, de nem minden aranyos baba szép.
Ezért a nem szép babákra annyit mondok: aranyos. A szép babára meg azt mondom,hogy szép.
Nem minden baba szép, de minden baba aranyos.
Vagy hogy is fokozzam még ezt? :)
Azért remélem érted, mire gondolok :)
Adam Sandler kislánya kimondottan ronda. Egyszer volt egy összeállítás balerinaruha a divat Hollywoodban, és sorban a Pitt lány, Suri Cruise, nem tudom ki, és Adam Sandler kislánya és ott látszott igazán, hogy hát igen, ő maximum "aranyos"
Egyébként tényleg negatív, mert arra mondják, aki átlagos vagy átlag alatti, ja meg a butákra, de olyan aranyos.
Ez pont olyan, mint amikor egy nem szép nőre azt mondják, hogy érdekes arca van. :)
A nem szép babákra szokták azt mondani, hogy aranyos, így én is ezt teszem - hazudni tehát nem fogok... Ha nem szép egy baba, nem fogom azt hazudni anyukának, hogy ilyen meg olyan gyönyörű a babája, mikor szerintem nem. Akkor csak szimplán ennyit mondok rá, hogy aranyos baba.
Érdekes ez az arc....
érdekes, hogy ez egy arc....
Ez csak úgy eszembe jutott:) Amúgy a többiekkel egyetértek, tényleg a nem túl helyes babákra mondják, hogy aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!