Az normális, hogy 9 hós babám éjjelente 3-x kell?
Figyelt kérdés
9-től 6-ig alszik. De közben ébred 3x enni és hajnalban alig lehet visszaaltati, van hogy nem is sikerül.
Nem a foga miatt van. Cici kell neki nyámnyomgásra.
2009. febr. 27. 07:56
1/10 anonim válasza:
Az én 11hósom is ezt csinálja,én már kezdem megszokni.
2/10 anonim válasza:
Az én fiam is 9 hós.,az éjjel kb.10X kelt fel.Én sem tudom mi lehet,a foga nem hiszem,van már 7 neki.
4/10 A kérdező kommentje:
10kilós ducika.
2009. febr. 27. 12:03
5/10 anonim válasza:
Már csak azért kérdezem,mert az én kisfiam is 9.5 kg 10 hós,és nagyon sokszor kelt éjszaka,mivel nem a foga miatt rájöttem hogy nem elg neki a tejpép tápival.Grízt főztem hozzá és így végig alszik éjszaka.
6/10 A kérdező kommentje:
Volt, hogy este 7kor jól megetettem zöldséggel, de így is ébredt. Ezt a grízes dolgot hogyan kell elkészíteni
2009. febr. 27. 15:33
7/10 A kérdező kommentje:
kérdőjel lemaradt :O)
2009. febr. 27. 15:33
8/10 anonim válasza:
olyan 2 dl vízbe raksz 2 evőkanál grízt,én szoktam egy kis egész fahéjat meg vaniliarúdból egy kis darabot beletenni,2 kávéskanál szőlőcukor,ezt felfőzöd,és még fedő alatt 10-15 percet puhulni hagyod.Ha nagyon sürű akkor kis vízzel hígíthatod.
9/10 anonim válasza:
Ha cici kell nyámnyogásra-tehát nem szopik rendesen,csak cumizgat? Nem lehet, hogy anyuci kell neki?Ha megvan az 5 étkezés rendben napközben,nem lehet éhes,és semmilyen péppel nem szabad teletömni éjjelre,hogy attól legyen rosszul.Talán gondolnék a szeparációs szorongásra-ami ilyen korban jellemző,éjszakai anyellenőrzésekből áll.Őt már nem kell megszoptatni éjjel,kapjon nyugodtan teát,aztán megnyugtatni,hogy megvagy.Akár simogatni,fogni a pici kezét,amíg megnyugszik.Persze nem kivéve az ágyából.Próbáld ki,a babának a biztonság érzése kell.Amíg ezt nem próbálod,ne grízezz!Érdemes lenne utánaolvasni ezeknek a "baba lelki" dolgoknak.
10/10 anonim válasza:
Kedves utolsó.Az én kisfiam is átesett a "szeparációs szorongáson" és az igazán érdekes hogy amikor álltalad írtan megtömöm akkor nem kel fel éjszaka.Szerintem megér egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!