Ha orvoshoz kell mennetek akkor kire hagyjátok a babát? Hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
akinek nincsenek nagyszülők a közelben vagy jóbarát aki ismerné a babát...1 éves a kisfiam és egy csomó vizsgálatra kell mennem és beteg emberek közé nem szívesen hurcolom szegénykémet a másik meg az hogy még ugye elég öntörvényű,nem tud még türelmes lenni...
bébicsőszre nincs pénzem sajnos.
Ti hogy oldjátok meg?
2011. ápr. 1. 09:01
1/11 anonim válasza:
Hurcolom magammal:( Igaz nem fertőző betegek közé kellett mennem, hanem mint labor, szemészet, bőrgyógyászat stb. Szerencsére türelmes és elnézelődik, viszek csomó játékot stb. 9 hónapos
3/11 anonim válasza:
Megkérhetnéd valamelyik szomszédodat,biztos vigyázna rá.
4/11 anonim válasza:
Esetleg barátnő, aki ráér? Különben ha egyáltalán nincs más megoldás, kénytelen leszel vinni magaddal... Kérj időpontot vagy olyan időben mejn, amikor már kevesebben lehetnek a váróban! Nálunk sevolt más megoldás, így aztán tényleg mindenhová vittem magammal a kicsit... mivel ő szopizott, nem féltettem annyira a betegségektől... soha, semmit sem kapott el. Most már elmúlt 2.5 éves és még eddig beteg se volt... szerintem épp ezért. (Ja, különben még 3 nagy tesó is hordja neki a bacikat)
5/11 anonim válasza:
Én a férjemre hagytam olyankor a gyerkőcöt, meg a babázás alatt összeismerkedtem egy aranyos lánnyal, akinek hasonló korú gyermeke volt és néha ő is vigyázott a fiamra (meg persze én is az övére). Bár én csak fogorvoshoz jártam, ahol ugye nem igazán vannak fertőző betegek, de így sem lett volna szerencsés magammal vinni.
6/11 A kérdező kommentje:
Vinném magammal de pajzsmirigy ambulanciára is megyek ahol ugye izotópokkal is dolgoznak.
Vérvétel is lesz,azt hiszem akkor oda elviszem...
Barátnőm fia lázas beteg,férjem dolgozik.
2011. ápr. 1. 09:11
7/11 A kérdező kommentje:
Persze,tudom én hogy a megoldások sora véges:barátnő,nagyszülők,szomszéd vagy viszed magaddal.Csak kíváncsi voltam más hogy oldja meg..
2011. ápr. 1. 09:16
8/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nincs segítségem és nem volt. Férjem dolgozott. Mindenhova vittem magammal, az asszisztens nénik mindég lefoglalták, imádták, hiszen sok helyen ritkán látnak babát. Még a nőgyógyászomhoz is vittem magammal. Segített is neki, ott állt mögötte,amikor a doki levette a kenetet rákszűrésre. Nagyon édes volt:-) Nagyon érdekelte a forgatható lámpa, amíg beszélgettünk azzal játszott.
9/11 anonim válasza:
Én is pajzsmirigyes vagyok és 10 hetes kora óta viszem magammal,mert nincs hova tenni,mindenki dolgozik!
10/11 anonim válasza:
Nekem sincs segítségem, ilyenkor a férjem kijön a munkahelyéről arra az időre, aztán túlórában ledolgozza. Még jó, hogy a munkahelye ezt megengedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!