Hogy fog fiam leszokni az éjjeli keléstől? Már teát adtam neki de utána kínszenvedés volt visszaaltatni. Mostmár van hogy cicivel se alszik vissza. Mit tegyek?

Nem kell egy 6 hós babának átaludni feltétlenül az éjszakát.
Enyém 6 hósan átaludta kb 1 hónapig, most 7 hósan megint ébred egyszer. Ilyenkor megszoptatom, engem meg ezért csesztet mindenki: minek egy 7,5 hósat éjszaka szoptatni.

Én 31 éves vagyok, és nem mindig tudom átaludni az éjszakát :))
Az én kisfiam 10 hónapos, és még mindig többször felébred éjszaka szopizni, én pedig örömmel adok neki, ez úgyis jót tesz a tejtermelésnek is, és a kettőnk kapcsolatának is.
Aki okoskodik, annak kívánom, hogy mikor éjszaka szomjasan ébred, és az ásványvizes palack után nyúl (ugye ez nem korfüggő, 50 évesen is előfordul :), ne találja meg.

Mindenkinek igaza van! Az én lányom 20 hós és 3-6 alkalommal ébred. Volt, hogy csak 2 szer. Mondhatom, hogy egy kezemen meg tudom számolni hányszor aludta át.
Engem is csesztetnek, de nem érdekel.
Ő iszik éjjel, most meg fogzás van.
Csak kinövi már egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!