Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy fog fiam leszokni az...

Hogy fog fiam leszokni az éjjeli keléstől? Már teát adtam neki de utána kínszenvedés volt visszaaltatni. Mostmár van hogy cicivel se alszik vissza. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
mindenki csesztet h 6 hósan már atkéne aludni az éjjelt.
2009. febr. 26. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell egy 6 hós babának átaludni feltétlenül az éjszakát.

Enyém 6 hósan átaludta kb 1 hónapig, most 7 hósan megint ébred egyszer. Ilyenkor megszoptatom, engem meg ezért csesztet mindenki: minek egy 7,5 hósat éjszaka szoptatni.

2009. febr. 26. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 gyerkőcöm van. Az első már 6 hetesen átaludta az éjszakát a másodig még 1 évesen is fel ébredt éjjel.Eleinte engem is zavart meg idegesített a dolog mert nekem is mondogatták hogy el van kényeztetve stb.Én át vittem az ágyunk közelébe a kiságyát ha felkelt megitattam vagy megszoptattam aztán vagy együtt aludtunk tovább a nagy ágyban vagy vissza tettem az ágyába és simogdtam a kezét vagy lábát.Volt olyan hogy 1 - 1,5 órát is elszórakozott mire vissza aludt.
2009. febr. 26. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 31 éves vagyok, és nem mindig tudom átaludni az éjszakát :))

Az én kisfiam 10 hónapos, és még mindig többször felébred éjszaka szopizni, én pedig örömmel adok neki, ez úgyis jót tesz a tejtermelésnek is, és a kettőnk kapcsolatának is.

Aki okoskodik, annak kívánom, hogy mikor éjszaka szomjasan ébred, és az ásványvizes palack után nyúl (ugye ez nem korfüggő, 50 évesen is előfordul :), ne találja meg.

2009. febr. 26. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van az utolsó hozzászólónak! :-) Te babád, és nem a másé, lehet valami baja van. Éhes, szomjas, fázik, melege van, jön a foga stb... Minden baba más, nem a futószalagon gyártódnak, és nincsenek kódolva, hogy 3 hónapos koruktól átaludják az éjszakát, 4 hónaposan 4 óránként egyenek stb... Amikor felébred szoptasd meg, és ne legyél feszült, mert felébredt! Mindennek eljön a maga ideje! Kitartás. Ha megnyugtat az én babám 8,5 hónapos, és van hogy nagyon sokszor felébred, szinte óránként, velem alszik, megszoptatom, és alszunk tovább. Ez van, majd lesz másképp is!
2009. febr. 26. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 10hós mult 1hete nem szopizik de éjjel 1-2alkalommal felébred de jópár olyan éjszaka is volt,hogy átaludta.Ha felébred adok neki teát vagy tejcsit és visszaalszik.Még szopizott mikor ébredt adtam neki cicit.Biztos oka van amiért felkel.
2009. febr. 26. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek igaza van! Az én lányom 20 hós és 3-6 alkalommal ébred. Volt, hogy csak 2 szer. Mondhatom, hogy egy kezemen meg tudom számolni hányszor aludta át.

Engem is csesztetnek, de nem érdekel.

Ő iszik éjjel, most meg fogzás van.

Csak kinövi már egyszer.

2009. febr. 26. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!