Mi alapján választasz nevet a babádnak?
Figyelt kérdés
Hangzás, gyakoriság, divat, eredet, jelentés, olvasmány vagy filmélmény, családi hagyomány? Érdekelne, mi alapján választasz/választottál.2011. márc. 30. 14:12
31/40 anonim válasza:
Tetsszen mindkettőnknek, és jól hangozzon.
A fiunk Dániel lett, a következő (ha lesz) Koppány, Bendegúz, Manna vagy Annabella lesz.
32/40 A kérdező kommentje:
Az Annabel (egy l-el) nálam is esélyes volt, de hát fiam lesz :)
2011. márc. 30. 15:15
33/40 anonim válasza:
Azt a részt, amikor a tárgyalása volt, rengetegszer olvastam.
Igen, lányom lesz, Villő lesz a neve. Remélem lesz olyan talpraesett, mint az, aki ihlette.
34/40 A kérdező kommentje:
A Villő tényleg nagyon szép! Mit adtál volna, ha fiad lenne?
2011. márc. 30. 15:17
35/40 anonim válasza:
Egy fiam már van, Ő Botond. Ha most is kukacos lenne, talán Barabás vagy Soma.
36/40 A kérdező kommentje:
Nekem a Barabás és a Soma is tetszik. Talán a Barabás egy fokkal jobban.
Sajnos én még nem találtam meg azt a fiúnevet, ami osztatlan sikert aratna itthon. De hát még van majdnem három hónapom rá.
2011. márc. 30. 15:29
37/40 anonim válasza:
Ne aggódj, addig biztos találtok olyan nevet, ami megnyeri mindenkinek a tetszését. A kisfiunknak kb 38 hetesen lett neve. Addig ment a huza-vona, mert párommal teljesen más az ízlésünk nevek terén.
38/40 anonim válasza:
Egy lányom és egy fiam van, Kende és Lina. Ha esetleg lenne következő gyerek, Hunor vagy Johanna lenne. Nincs különösebb oka a választásnak. Csak tetszik.
39/40 anonim válasza:
Szia!
Sikerült azóta nevet találni a kisfiatoknak?
Nekünk megszületett Villő nevű kislányunk.
40/40 anonim válasza:
Én is nagyon kíváncsi lennék, hogy a kedves kérdező milyen nevet adott a babájának! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!