Mi alapján választasz nevet a babádnak?
Figyelt kérdés
Hangzás, gyakoriság, divat, eredet, jelentés, olvasmány vagy filmélmény, családi hagyomány? Érdekelne, mi alapján választasz/választottál.2011. márc. 30. 14:12
21/40 anonim válasza:
a Trisztán és hasonlókkal az a baj, hogy állandóan szivatni fogják Izoldával. meg feleltetni...
pedig sok irodalmi név tetszene. (pl.Júlia)
22/40 A kérdező kommentje:
Oké, rendben! Neked nem tetszik a Trisztán, nem vagyunk egyformák. De nem értek egyet ezzel az Izoldával szívatással. Az osztályunkban volt Csongor nevű fiú és Tünde nevű lány, és soha nem volt ebből piszkálás. Amúgy meg bármelyik nevet lehet cikizni, a gyerekek elég találékonyak hozzá. Meg hát nem is lesz Trisztán a név jelentése miatt.
2011. márc. 30. 14:57
23/40 anonim válasza:
Van egy norvég családregény, abban az egyik szereplő Trisztán. Már akkor tetszett a név amikor kamaszkoromban olvastam, és ott szerettem bele a Hanna névbe is. De mivel túl gyakori lett, így letettem róla. A Trisztánt pedig a jelentése miatt nem adnám.
24/40 A kérdező kommentje:
Kedves 15:00! A Jéghegyek népére gondolsz? Imádom! Hát az ottani Trisztánnak tényleg nem volt egyszerű a sorsa. Hanna meg minden volt, csak szép nem. Megvan az összes kötet?
2011. márc. 30. 15:03
25/40 anonim válasza:
:) Mind a 47! És legalább ennyiszer végig is olvastam. Imádom.
26/40 A kérdező kommentje:
Jól elmentünk a témától, de melyik a kedvenced? Nekem a Tamlinos.
Amúgy várom ám tovább a válaszokat!
2011. márc. 30. 15:05
27/40 anonim válasza:
Az én kedvencem a Villemos részek. Meg Heike.
28/40 A kérdező kommentje:
Heike számomra is nagy szerelem volt.
2011. márc. 30. 15:08
29/40 anonim válasza:
Hát igen, nekem is. Villemo pedig ihletett a névválasztásra, csak még párom nem bólintott rá.
30/40 A kérdező kommentje:
Ezek szerint lányod lesz. Fiúnév nincs véletlenül a tarsolyodban?
Tudod kinek a története fogott még meg? Alexander Paladiné.
2011. márc. 30. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!