Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért várják el az ember...

Miért várják el az ember gyerektől, hogy külön aludjon?

Figyelt kérdés
Tudom ez most furcsán hangzik,de komoly a kérdés?Annyit gondolkozom rajta,hogy körülöttem mindenki azzal jön,hogy és átalussza már az éjszakát?Jól alszik,külön alszik?Nekem 7.5hónapos a babám,első perctől rossz alvó,együtt alszok vele,és amikor bemegyek aludni és kisírja magát magam mellé teszem.Együtt alszunk.Sokan elítélnek emiatt,de ha nem ezt tenném fél óránként kellene kivennem és semmit nem pihennénk.Azon gondolkodtam,hogy minden emlős a kicsinyével együtt alszik,van elválaszthatatlanul.AZTÁN mikor megérett a kicsi magától leválasztódik.Mégis az ember gyerekétől rögtön elvárjuk,hogy egydűl egy szobában ,tök jól aludjon.Én ha megfeszülnék sem pihenne nélkülem,sőt nappal ha nem alszok vele akkor csak egy fél órát alszik és kb 1.5óra múlva kezdhetem előröl az altatást mert lefárad..így az a megoldás ha én is vele pihenek..ha ezt valaki meghallja elszörnyed..egyedül az anyám és a Dr nő értette meg..amire az volt a válasz ő egy ilyen ragaszkodó baba..akkor most miért néznek rám furcsán az emberek.Ennek tudom hátránya is van,mert ha valahova elmegyünk vele kell legyek amíg alszik,de akkor.Én nem siratom ,nem terrorizálom,szép nyugodt babám van.De mégis..nem értem a köznépi felfogást,segítsetek.szerintetek mi a helyes??
2009. febr. 25. 23:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Én is együtt alszok a babámmal, aki pont úgy, mint a tiéd, ezt igényli. 4 hónapos koráig a kiságyban aludt, aztán jött a fogzás, fotelben töltött hetek, zombi élet. Egyetlen elvem volt, a gyerek nem alszik a szülői ágyban. De győztek az ösztöneim, az, hogy a babámnak így jó, így biztonságos, neki erre van szüksége, és másodsorban az én kényelmem, sokan azzal vádoltak ez csak azért szükséges, hogy én pihenhessek. De ez a babám nyugodtságához is elengedhetetlen, még így is többször kel éjjel! És az ösztöneimet, és a babám igényeit fontosabbnak vélem, mint azt, hogy ki mit gondol, és melyik szakkönyv mit ajánl. Lehet benne jó praktika, de nem minden babánál válik be! Nekünk így jó, így vagyunk kiegyensúlyozottak, és boldogok. Vannak babák, akik pedig egyedül a saját helyükön szeretnek aludni, a mázlista szüleik szerencséjére! :-) De én nem bánom, hogy nekem egy ilyen ragaszkodós kisbabám van, mert én is szeretek vele aludni, ha zavarna nyilván változtatnék rajta! Olvastad már az lll. honlapján található cikket? Engem teljesen megnyugtatott! Boldog babázást!
2009. febr. 26. 12:06
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi,mindenkinek:)

De RÁK a fiam,miért???júliius.11 :)

2009. febr. 26. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:
08.48-as vagyok. Az én fiam is rák! Július 12!!! :-)))
2009. febr. 26. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!