Szeretnék egy kis közvélemény kutatás csinálni. Külön szoba, vagy szülő mellett újszülött?
Figyelt kérdés
Első babánkat várjuk. Elég nehezen döntünk arról, hogyha haza jövünk a kórházból, rögtön a kis szobájába altassuk, éjszaka, vagy csináljunk a mi ágyunk mellé még egy kis ágyat. Asztalos a férjem.Vettünk bébiőrt, légzésfigyelőt, a szobája pedig kb4-5m-re van a miénktől. Ajtót nyitva tudnánk hagyni. Az is megfordult a fejemben, hogy egy pár hétre ott aludnák nála, de nem igazán szeretném. Azt végképp, hogy a mi ágyunkba szokjon.
Akiknek volt eleve gyerek szoba, hogy döntöttek, és miért. Aztán , hogy valósult meg ez gyakorlatban?
2011. márc. 29. 10:05
21/21 anonim válasza:
Amikor terhes lettem, eldöntöttem, hogy a gyerek külön szobában fog aludni. Anyám és anyósom is lebeszélt róla, így a kiságyat a mi szobánkba készítettük be. És milyen jól tettük! Mikor hazajöttünk a kórházból, el se tudtam volna képzelni, hogy n legyen egy karnyújtásnyira tőlem. Már három hónapos, de még mindig egy szobában alszunk, és igy sokkal nyugodtabb vagyok. Meglátod, ha megszületik, mindjárt fogod tudni a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!