Sokan vannak anyukák akik egyedül vannak a babájukkal?
Szia!Én reggel 8-este 1/2 7-7-ig vagyok a kisfiammal!Párom csak ez után érkezik haza,van hogy még később.Ha a konyhában van dolgom,akkor az ott felállított járókában van addig.a szobában kedvére hempereghet,közben porszívózok,port törölgetek,vagy éppen vasalok,mindeközben beszélek vele. Délben megyünk babakocsival sétálni,s közben bevásárolok,elmegyünk a patikába ha szükséges.De konkrétan mire lennél kíváncsi?
7 hós kisfiú anyukája
Köszi a válaszokat!Igen erre vagyok kíváncsi,ki hogyan oldja meg a pici babájukkal a dolgait.Az én kisfiam 2,5 hónapos,és nagyon leköti az időmet.Szerencsémre a férjem nagyon sokat segít itthon,de amikor nincs velünk,az nagyon rossz.De jó lenne ilyenkor összejönni egy jópáran anyukák,és jókat lehetne csevegni,és még a kicsink is élvezné.Az én drágám szereti a nyüzsgést,csak sajnos kevés ilyen adatik amikor meglátogatnak minket....Ez hiányzik :(
Szép Napot Mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!