Meddig használtad a babahordozót (autósülést)?
Figyelt kérdés
Hány hónapos koráig? Hány cm volt akkor a babád és hány kg? 8 hónapos a babám, 67cm. Meddig használhatjuk ezt az ülést? 9 kg-ig van tudom, de hallottam már olyat, hogy 15 hónapos baba 9kg. Honnan fogom tudni, hogy már kinőtte?2011. márc. 28. 00:11
1/9 anonim válasza:
Mivel a gyerek egy idő után már utálni fog fekve utazni, észre fogod venni. Ha már stabilan ül nyugodtan cseréld le a babahordozót.
2/9 A kérdező kommentje:
5 napja már fel tud ülni, és igen, kezd utálni fekve utazni. Azt hiszem olyat fogok venni, ami 4 éves koráig jó. Mert az még dönthető, ha véletlen mégis úgy akarna utazni, és menetiránynak háttal is tudom utaztatni. Csak azt nem tudom még, hogy márka számít e, vagy mire kell odafigyelni a választásnál
2011. márc. 28. 00:26
3/9 anonim válasza:
Mi elég sokáig, mert nagyon későn ült a fiam. 10 hónapos és 9 kg elmúlt, amikor hirtelen ráérzett, hogy kell ülni, egész addig összecsuklott, ha tartottuk is. De addigra már a feje olyan magasan volt, mint a hordozó. Azt mondják, ekkor kell cserélni, magasabbre semmiképp ne érjen a gyerek feje, mint maga a hordozó. De sok babának meg már a lába miatt kényelmetlen.
4/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Vásárlásnál ezekre figyelj: [link] plusz a tesztekre.
5/9 anonim válasza:
8 hónapos koráig, akkor volt 9 kg a kisfiam, stabilan ült, és rühellt fekve, menetiránynak háttal utazni. 9-25-ös ülést vettünk, és azzal kinyílt számára a világ. :))
6/9 anonim válasza:
Az én babám már 6 hónaposan kiszorult belőle.Igy vettünk egy 0-18-as Concord ultimaxot.
7/9 anonim válasza:
Hordozót, 10 hóanpos koráig, akkor volt 9 kiló és 79 cm
Súlyra jó lett volan 13 kg-ig, de hosszra kinőtte.
Utána 9-18 ülést vettünk (Besafe)
8/9 anonim válasza:
az én lányom 8,5 hós, 8 kg. eddig nyugodt voltam, mert 10kg-ig jó az autósülés, de 2 hete látom, hogy nagyon lelóg a lába és próbál kiforogni belőle. most ezerrel keresünk mi is ülést (még nem ül viszont.)
9/9 anonim válasza:
Akkor 0-18-ast vegyetek, amit menetiránynak háttal is be lehet kötni. Aztán ha stabilan ül, akkor beültetitek menetiránynak szembe.
Én azért örülök neki, hogy 9-25-öset vettünk, ezt mire kinövi, lehet, nem is kell másik, csak elég lesz egy ülésmagasító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!