Mindkettőt megvegyem? Pihenőszéket vegyek, ha
babahordozót is vennem kell (autósülést)?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nekem nagyon tetszenek a Fisher Price pihenőszékek, de hordozót is vennem kell. 1 hónapos a fiam ki tudná használni mindkettőt, de ha van hordozó, akkor is megéri megéri venni széket? Nagyon élénk baba, szeret nézelődni, nyúl a tárgyak után...stb
Bababörze lesz nálunk 15-én, szerintetek ott tudnék venni használtan mindkettőt (ha kell mindkettő)?
2009. nov. 5. 12:54
1/7 anonim válasza:
szeritem vedd meg mind2t. autóba kötelező a hordozó, nincs mese. a pihenőszékben meg csücsülhet, ameddig melózol otthon pl.
2009. nov. 5. 12:57
2/7 anonim válasza:
Hát... felénk elég drágák szoktak lenni a bababörzék. Sokszor van olyan, hogyha pár ezer forinttal kipótolja az ember a dolgokat, akkor már újat is lehet kapni (játékból, hordozóból, stb...).
Ha jó állapotban, kedvező áron tudsz hozzájutni, akkor érdemes mind a kettőt beszerezned. Igaz nekünk csak hordozónk volt és tökéletesen megfelelt a célnak, mert nem láttam értelmét ugyanazért két holmit venni, de ha a kényelmi szempontokat vizsgáljuk megéri. Legalább a hordozó maradhat az autóban, a házban meg tudod használni a pihenőszéket.
2009. nov. 5. 12:59
3/7 anonim válasza:
A babhordodó az autóba kell, otthon nem célszerű állítólag sokáig benne hagyni mert nem egézséges. A pihenőszéknek más a dölésszöge és álítható is.+ a fisher price-snek még rezgő funkciója is van.(nekünk is olyan van) Az én babám is egy hónapos és most már élvezi a rezgő funkciót is. De később majd mégjobban meg a logókkal is fog foglalkozni.:)
2009. nov. 5. 13:00
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a gyors válaszokat! Én is a gerince miatt gondoltam, hogy meg kéne venni a széket is. Na meg utána is tudja használni! Na ha lesz jó állapotba, akkor megvesz! Köszi még egyszer!
2009. nov. 5. 13:14
5/7 anonim válasza:
Igen az utolsó válaszolóval értek egyett, én is ugy tudom,hogy hordozóba nem egészséges sokáig hagyni. Nagyon jó dolog a pihenőszék ,nekünk is rezgős fhiser price volt,sokáig kilehet használni,bár az én kisfiam kb. 8-9 hónapos koráig élvezte utána nem ült bele. De nagyon örülök,hogy megvettük, mert addig sokat használtuk és tényleg nagyon jó,hogy nem kell egésznap a kiságyban feküdni a babának,megugye a pihenőszékbe tudjuk magunkkal vinni pl.a konyhába amig főzünk stb. Nézd meg a Teszveszen,Vaterán szokott olcsón lenni!
2009. nov. 5. 13:37
6/7 anonim válasza:
A bábihordót már kinőttük 8 hónaposan, a pihenőszék még mindig nagy sláger (másfél éves a lányom). Nekünk olyan van, amit nagyobb korban is bőven lehet használni, mert jó széles. Imád benne ülni és szórakozni a játékaival. Szerintem jó lesz még egy két év múlva is.
2009. nov. 5. 14:14
7/7 anonim válasza:
nekünk van mind2.hordozó is meg pihenőszék is.a hordozót csak az autóba használjuk,de a pihenőszéket szinte egész nap mikor fenn van.nagyon szereti a fiam.és tegnap a védőnőm is mondta h ő is szereti ezeket a pihenőszékeket.igaz csak egy sima rezgő funkciós fisher price,de célnak nagyon megfelelő.hozzá teszem a fiam fekve az ágyon kb 5 percig van el egymaga,de ha belerakom a székbe akkor akár egy órát is el tud nézelődni egymaga.az ágyra szoktam rakni mert ott magasabban van.szal mi nagyon szeretjük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!