A kislányunk külön szobában alszik,de halljuk ha sír.Anyósomék messze laknak,most látogatták másodjára a picit.Eddig még nem látták a szobáját és most megnézték.
Anyósom szerint nem helyes,hogy külön szobában van,ott kéne lennie velünk.
Elég nagy a hálószobánk,de szerintem zavarná a picit,hogyha mi ott tévéznénk,beszélgetnénk,telefonálnánk,miközben Ő alszik.
Ugye nem vagyok rossz anya,mert nem velünk van egy szobában?
2011. márc. 27. 13:29
1/8 anonim válasza:
Ne viccelj, dehogy vagy rossz anya! A mi babánk 5 hónapos és kezdettől fogva külön szobában alszik. Minden rezdülését, pisszenését halljuk, azonnal nála vagyunk, ha kell. Éjszaka pl. nem is sír, mert már hallom, amikor mocorog és átmegyek hozzá. Igazad van, én is úgy gondolom, hogy zavarná a jövés-menés, tévézés, telefonálás. Így nyugodtan tud pihenni ő is és mi is. Karácsonykor a Szüleimnél voltunk egy szobában összezárva a Picivel. Se ő nem tudott pihenni, se mi. Ne érezd emiatt rossz anyának magad. Az én Anyósom szerint azért vagyok rossz anya, mert nem takargatom folyamatosan a lányomat - 26 fok van a lakásban...no comment:o)
2011. márc. 27. 13:35
2/8 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz anya.
Mi most készülünk nyáron külön szobába költöztetni a kicsit akkor kb. 7 hónapos lesz a nagy már tavaly óta külön van és sokkal jobban alszik a saját szobájában ő már 2 éves.
Szóval jobb lesz külön nekik jobban tudnak aludni.
2011. márc. 27. 14:02
3/8 anonim válasza:
Micsoda?// 3hetes koratol kulon szobaban alszik a lanyom termeszetesen legzesfigyelonk van meg minden reggel es este velunk van a haloszobaban ettol dehogy vagy rossz anya
2011. márc. 27. 14:11
4/8 anonim válasza:
Dehogyis vagy rossz anya! Ha nem pár éve mondja valaki, hogy mért nem teszem külön szobába sokkal jobb neki is, és rábeszél, örültem volna. De én úgy gondoltam ez így természetes meg jó, hogy egy szobában vagyunk. Most a helyzet az hogy 4 éves és 2 éves meg mi egy szobában vagyunk. Nyáron nincs mese, meg kell csinálni a különszobát, és a legrosszabb, hogy mostmár nekem is nehéz lesz az elválás nem csak nekik. Akármennyire is vágyok egy nyugis szobára hiányozni fognak, hisz úgy megszoktam. róluk nem is beszélve. Pláne a nagyobbal lesz a gond. Kicsi nagyon jól tud egyedül is meglenni.
Szóval mi nagyon elcsesztük. Te csinálod jól!!!!
2011. márc. 27. 14:11
5/8 anonim válasza:
"Ha nem" =ha nekem :)
2011. márc. 27. 14:12
6/8 anonim válasza:
Én is pont ezért raktam külön a fiamat. Mielőtt megszületett, úgy szerettem volna, hogy kb fél éves koráig velünk legyen egy szobában, de mi elég sokáig fent vagyunk a párommal, tvzünk beszélgetünk stb. nem hiszem, hogy emellett egy baba tudna pihenni. Ezért az elejétől a saját szobájában alszik.
2011. márc. 27. 14:27
7/8 anonim válasza:
Hogy lennél már rossz anya?! Én örülnék, ha lenne neki külön szobája és nem az anyósom döglene benne...
2011. márc. 27. 14:34
8/8 anonim válasza:
Na látom nem csak az én anyósom szól bele mindenbe ráadásul hülyeségeket... ne aggódj, sőt örülj hogy a pici elvan a saját szobájában!! Az én kisfiam az első pár napban aludt köztünk mert szerintem félt a kiságyban a szobájában, aztán szépen hozzászokott hogy ott alszik. Nálunk is van légzésfigyelő, hallom minden mozdulatát. A barátnőm az ő szobájukban altatta a babáját, aztán egy évesen amikor át akarták tenni a sajátjába, akkor meg nem volt hajlandó. Most 5 éves és még mindig nagyon sokszor megy át hozzájuk élje ami szerintem nem egészséges... biztos hogy jó anya vagy, ne hallgass az anyósra, én már úgy vagyok vele hogy egyik fülemen be, a másikon ki....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!