Most akkor hánykor fektessük le aludni őket?
Szerintem ez minden anyukának megfordul a fejében mikor óraátállítások vannak :)
Leányom eddig 20:00 - 20:30 körül került ágyba, de most nem tudom hogyan legyen... Fektessem le ugyanebben az időben, vagy térjünk át? Szóval legyen 21:00-21:30, vagy sem?
ha szeretnéd, hogy most is akkor feküdjön mint a régi szerint, keltsd fel reggel minden nap negyed órával korábban, és annyival hozz előrébb mindent.
ha neked megfelel, maradhat így is.
mi nem csinálunk semmit az óraátállításnál, télen 9kor fekszik, nyáron 10kor, nekünk jó így mert nyáron tovább tudunk kint lenni :)
Hát nem tudom, az én lányomban talán egy órát dugtak el, de már az új idő szerint ébredt és tartotta a napirendjét (követelte a kaját, a nappali alvást stb) így mi az új idő szerint is fektettünk.
Mintha nem is lett volna óraállítás :) Szerencsére eddig mindig így volt. 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!