Van itt olyan anyuka akinek babaja refluxos? Ti is olyan kesore kaptatok idopontot a gasztroenterologushoz? Hogy birtatok addig ki?
kislanyomnak egesz ejjel jon fol valami,ezert nyugtalanul alszik, gyakran fel is sir es csak a karomban nyugszik meg.Bukni pedig nem szokott. A gyerekorvos szerint refluxa van. Mar masfel honapja kapja a nutritont,nem segitett es csak fokozodott ez az allapot.
Foglaltunk idopontot gasztroenterologushoz, de csak junius vegere kaptunk idopontot.
Mar nagyon aggodom, addig mi nem tudunk varni.
Mar gondoltam, hogy elmegyunk egy maganhelyre, bar nem allunk jol anyagilag. Nem tudjatok mennyibe kerulhet egy ilyen jellegu vizsgalat?
szia.Orulok, hogy irtal. Megirnad, hogy ti hova vittetek a picit? Itt Pesten amit neztem 13 ezer Ft korul van csak az hogy elbeszelget veled az orvos es nincs benne semmi vizsgalat. Ezert felek, hogy minden fele vizsgalatot megcsinaltat es a vegen meg a gyedem sem lesz eleg.
Ennyit meg kitudnank mi is fizetni.
Koszi szepen!
Ez Csongrád megye. 160 km Pesttől:(
Az első vizsgálat mérésből, hasnyomkodásból, kakavizsgálatból beszélgetésből állt. Meg gyógyszerfelírásból, tanácsadásból.
Utána jöttek az allergiavizsgálatok és röpködtek a 10 ezresek:( De mit tudok csinálni. ezeknek a hónapoknak a végén sokszor volt tarhonyaleves meg paprikáskrumpli a felnőtteknek. Ez van.
Remélem találsz valami orvost olcsóbban!
Koszonom szepen a valaszod es a segitseged.
Sajnos eddig mar tobb maganrendelot megneztem es ennyibe kerul.
Remelem mar jol vagytok.
Minden jot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!