Gasztroenterológushoz miért vittétek a babát? Aki vitte.
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a lányom elég hányós, bukós. 6 hós. El kellene vinni ez miatt? Vagy még nem? Mit csinál vele ott a doki? Nem szeretném ha megtükrözné, mert tudom milyen érzés, voltam már egy párszor. Vagy várjak még vele? Egy neurológus azt mondta, hogy egy ekkora baba aki még így bukik, azt el kellene vinni megmutatni. Hát nem tudom. Volt vki már így?2010. szept. 3. 20:29
1/7 anonim válasza:
17 hetesen vittuk, nagyon bukott
nem csinaltak vele semmit, csak mondtak hogy adjak nutritont, amit nem adtam, mert nem tudott tole kakilni.
beszereztem egy refluxparnat, sokaig bufiztettem, meg van sok apro trukk refluxos babaknak, es szepen lassan elmult.
2/7 A kérdező kommentje:
És milyen trükkök?
Ha nem titok leírod? Lehet, hogy nekünk is nagyon beválna!
2010. szept. 3. 21:24
3/7 anonim válasza:
Szia. Igaza van a dokinak és mindenféleképpen vidd el! Az én kislányom is nagyon sokat bukott,és emiatt keveset hízott. Igaz szépen fejlődött,de ahhoz képest hogy 4,95kg született kevés volt. Ráadásul nagyon hasfájós,és sírós is volt. Én kértem beutalót,semmi rossz dolgot nem tettek. A babámnak is írt fel a doki nutritont,de ő sem tudott tőle kakálni így abbahagytam. Aztán megnézték nem e allergiás a tehéntej fehérjére és a tejcukorra,ezért nekem egy hónapig kerülnöm kellett az ilyen tartalmú ételeket. Aztán még egy éjszakát bent voltunk a kórházba megfigyelésen,hogy nem e allergiás valamire. Szerencsére semmibaja,de jó hogy elvittem mert így megnyugodtam. Kapott anyatej mellé tápszert,ami kifejezetten refluxos babáknak van. Azóta teljesen rendbe jött,és mindent kinőtt. A kislányom akkor volt 3hónapos,most ő is 6hónapos. Vidd el te is megnyugodsz majd!!!
4/7 anonim válasza:
még annyi hogy meg is röntgenezték.
5/7 A kérdező kommentje:
Ő is tápszeres. Refluxos babáknak való tápot eszik, de ez is kijön. Meg már gyümit is eszik. A nutritont mi is próbáltuk és nekünk nagyon bejött csak már nincs tejem, ebbe a tápba meg nem lehet belerakni.
2010. szept. 3. 22:01
6/7 anonim válasza:
Ha hízik rendesen, szerintem nincs nagy baj. Ha majd szilárd kaját eszik, (főzelék)és akkor is bukik, akkor már elvinném én is.
7/7 anonim válasza:
Az én fiam is nagypn bukós volt még 6 hós korában is. Én vittem gasztrora, de nem emiatt (lisztérzékenység miatt). Azért megemlítettem a bukást is, hogy uh-ozzák meg, de azt mondta a doki, ha szépen fejlődik, és a bukás éjszaka nem zavarja annyira, hogy nem tud aludni, akkor felesleges, majd kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!