Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyetemet/főiskolát végzett...

Egyetemet/főiskolát végzett anyukák! Első gyermeked hány évesen szülted? Ha van esetleg több is, vissza mentél dolgozni, vagy rögtön jött a tesó?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 13:54
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
27 évesen szültem a lányunkat, előtte 5 évet dolgoztam. Most 17 hós, s azon agyalok már most, hogy visszamenjek-e szeptembertől, vagy várjam meg, hogy 3 éves legyen. Szeretnénk kistesót, de mindenképpen vissza szeretnék menni még az érkezése előtt dolgozni legalább egy évre. Kis korkülönbséget terveztünk, de ha 3 évig maradnék itthon vele, ezt sehogy sem adja ki.
2011. márc. 29. 11:03
 42/44 anonim ***** válasza:

Szia.

27 éves voltam, amikor szültem, most 1 éves a kisfiam.Én szülés előtt 5 évet dolgoztam, imádom a munkámat, nagyon várnak vissza, szeptembertől-októbertől megy bölcsibe a kisfiúnk, én pedig megyek vissza dolgozni.Mi még nem tudjuk lesz e kistesó, egyenlőre biztosan nem, aztán majd meglátjuk mit hoz a jövő.

2011. márc. 29. 11:49
 43/44 anonim ***** válasza:

33 evesen az elsot, 38 evesen a masodikat. Az elso utan visszamentem dolgozni, amikor 2 eves lett a kislanyom.3,5-4 evet szerettunk volna, de egy veteles kozbeszolt, igy lett 5 ev kozottuk.

1 eves kisfiu, 6 eves kislany anyukaja

2011. márc. 29. 12:46
 44/44 anonim ***** válasza:
Fiamat 25 évesen szultem, másfél évet dolgoztam elotte. Másfél évig voltam otthon, majd 3 évre visszamentem. 30 évesen jott a teso. Nem bántam meg, fiam szerette a bolcsit, nekem meg sikerult egy stabil, jo munkahelyet megtartanom, ahol ráadásul a gyerekesekkel szemben is lojális a fonok.
2013. máj. 21. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!