Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyetemet/főiskolát végzett...

Egyetemet/főiskolát végzett anyukák! Első gyermeked hány évesen szülted? Ha van esetleg több is, vissza mentél dolgozni, vagy rögtön jött a tesó?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 13:54
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
36 évesen szültem, első baba, és egyetem. Szeretnénk még egy babát, de azt majd 2-3 év múlva.
2011. márc. 25. 19:19
 22/44 anonim ***** válasza:
32 evesen szultem, elotte 5 evet dolgoztam. Most 6 hos a lanyom, meg szeretnek babat, csak az anyagiak tartanak vissza.
2011. márc. 25. 20:38
 23/44 anonim ***** válasza:
2 diploma és Phd után két évet dolgoztam, 28 évesen szültem.
2011. márc. 26. 08:01
 24/44 anonim ***** válasza:
35... 10 évet dolgoztam... most 10 hós a baba :)))... terveben van a második, utána persze mindenképpen szeretnék visszamenni dolgozni...
2011. márc. 26. 09:52
 25/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, örülök, hogy sokan vagyunk, én 27 évesen szültem az elsőt, most 29 évesen várom a másodikat. Nem mentem vissza dolgozni, bár kicsit azért hiányzik a munkahelyem, de most a család az első.

Esetleg van még érintett a kérdésben?

2011. márc. 27. 17:45
 26/44 anonim ***** válasza:

34 évesen szültem az elsőt, egyből szerettük volna a kistesót is, vagyis két év korkülönbséggel, de nem maradt velünk... :-(

Úgy néz ki, hogy már nem lesz kistesó, visszamentem dolgozni.

2011. márc. 28. 21:22
 27/44 anonim ***** válasza:
32 évesen szültem az elsőt, 9 évet dolgoztam előtte. Megbántam, hogy nem előbb, ugyanis a munkahelyemen az a hozzáállás, hogyha jól dolgozol, és meg vannak elégedve veled, akkor nem engednek el. 2 előléptetésemet torpedózta meg a főnököm, nehogy elmenjek már. Akkor döntöttem úgy, hogy szülök, majd 2 év múlva jött a második is. A hozzáállás nem változott, most mennék vissza, megpályáztam egy helyet, ahol szerintem megfelelnék, de felhívtak, hogy oda nem mehetek, mert a régi helyemre akarnak visszavenni. A fenébe! Onnan már sosem szabadulok? Mondtam a férjemnek, ha így folytatják, akkor lesz 3. gyerek is.
2011. márc. 28. 21:35
 28/44 anonim ***** válasza:

én főiskolát végeztem (biológia tanár-szociálpedagógus).

2008 ban szültem első kisfiunkat, 2009 ben a második kisfiunkat.

17 hónap van köztük, nem megyek vissza dolgozni, majd csak ha a kicsi is betölti a 3 évet és megy oviba.Bár az a munkahelyem megszűnt ahol voltam, de remélem lesz másik :).

2011. márc. 28. 21:43
 29/44 anonim ***** válasza:

38 évesen szültem a lányom...mennyit is dolgoztam? 14 évet:-)

januárban volt 1 éves a lányom, 4 órában dolgozom azóta, a nagyik vigyáznak rá, amíg én ténykedem.

nem lesz kistesó, 10 évvel ezelőtt biztos másként gondoltam volna, de ez most már így marad, így jó.

2011. márc. 28. 21:44
 30/44 anonim ***** válasza:
21 évesen szültem, 23 évesen kezdtem el dolgozni a saját vállalkozásomban, és 24 évesen szerzem meg (pár hónap múlva) az első diplomámat, de folyamatban van egy második is, csak most passzív féléveken vagyok, közben egy másik képzésen év végére a mérlegképes könyvelőim is meglesz. Szerettem volna kistesót mielőbb, de az apával szétmentünk...
2011. márc. 28. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!