Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyetemet/főiskolát végzett...

Egyetemet/főiskolát végzett anyukák! Első gyermeked hány évesen szülted? Ha van esetleg több is, vissza mentél dolgozni, vagy rögtön jött a tesó?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 13:54
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

29 évesen szültem a kislányomat, ő most 27 hónapos. Szeretnénk kistesót, de előbb az egészségemet szeretném rendbe tenni és fogyni pár kilót.

Szülés után három héttel lejárt a szerződésem és így nincs hová visszamennem. Nem bánom, oda nem is mennék vissza.

2011. márc. 28. 21:56
 32/44 anonim ***** válasza:
30 évesen. Most 2 éves, 6 hónapos korában visszamentem dolgozni, egyelőre nem tervezünk kistestvért.
2011. márc. 28. 21:59
 33/44 anonim ***** válasza:

33 évesen szültem az fiam, 36 évesen a lányom.

Közte nem mentem vissza dolgozni. Szeptemberben lesz a lányom 20 hós, bölcsit kezdi. Októbertől állok be dolgozni, de ténylegesen csak januárban, addig az összegyűlt szabadságot töltöm.

2011. márc. 28. 22:05
 34/44 anonim ***** válasza:
32 évesen szültem, előtte 13 évet dolgoztam, főiskolát munka mellett csináltam, 27 évesen diplomáztam. Most 16 hónapos a lurkó, szeretnénk még egyet legalább, kis korkülönbséggel, nincs kedvem visszamenni dolgozni, nagyon elfajultak a dolgok a munkahelyemen. Meg amúgy is kis korkülönbséget szerettünk volna.
2011. márc. 28. 22:32
 35/44 anonim ***** válasza:

24 vagyok, februárban szültem. A főiskolát én munka mellett csináltam, levelezőn. Most a másoddiplomámat kéne csinálnom, júniusban lenne az államvizsga, de ezt az évet halasztottam a baba miatt. Szeptembertől folytatom a sulit.

Dolgozni a GYED letelte után szeretnék visszamenni, mert a GYES semmire nem elég, és van egy nagyon jó bölcsőde a közelben.

Kistesót meg nem tervezünk, mindketten egy gyereket szerettünk volna.

2011. márc. 29. 07:16
 36/44 anonim ***** válasza:
21 évesen szültem és 22 évesen megkaptam a diplomám. Dolgoztam 6 évet és most várjuk a kistesót. Több babát nem szeretnék és megyek vissza dolgozni.
2011. márc. 29. 08:11
 37/44 anonim ***** válasza:

26 évesen szülök, előtte 1év 4 hót dolgoztam.

Nem tudom, visszamegyek-e , vagy jön a kistesó, még meglátjuk....:)

2011. márc. 29. 08:17
 38/44 anonim ***** válasza:
Főiskolát végeztem, 29 évesen szültem az első babát és vissza akarok menni dolgozni a második baba előtt.
2011. márc. 29. 08:21
 39/44 anonim ***** válasza:
Az első babámat 21 évesen szültem,majd elvégeztem egy főiskolát levelezőn. Utána egy évet dolgoztam. A 2.-at 25, a 3.-at 28 évesen szültem. Utána végeztem még egy fősulit, szintén levelezőn.. Azóta eltelt 4 év és most a legkisebb gyerekem 2,5 éves... még GYES-en vagyok vele, remélem, szeptembertől dolgozom.
2011. márc. 29. 09:59
 40/44 Bea24 ***** válasza:
A fősulit levelezőn végeztem. 24 évesen szültem az első gyermekem, a kislányomat, most 20 hónapos. Nem mentem vissza dolgozni, rögtön jött a tesó, most 7 hónapos. Nem bánom, hogy nem mentem vissza dolgozni, és azt sem hogy kicsi a korkülönbség. Nagyon szeretik egymást. :)
2011. márc. 29. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!