Tejitallal kapcsolatban lehetne pár kérdésem?
8hónapos a fiam,anyum vett neki nestlé folyékony tejitalt,(izesitett,banánoÖsde ez 6hónapos kortól adható,amibe benne volt "papirba"4db ilyen tejital,azt kidobta,de csak azon volt magyar leirás,müllerbe vette gomdolom,de az volt rajta az összetevőknél azt mondta,hogy sovány tej.
-Akkor ez most hogy van,milyen tej van benne?Rendes tehéntej?Mert azt 1éves kor után szabad ha jól tudom,de ez mégis 6hónapos kortól van,akkor milyen tej van ebbe?Adhatom a 8hónapos fiamnak?
-most megyünk sétálni 3körülmert most aludt el,és az uzsonna pont akkorra esik mikor sétálunk,kb 4körülre,és elvinnék egy ilyen tejitalt,azt odadhatom neki úgy,ha itthon beletöltöm a cumisüvegjébe?Nem fog megromlani ebbe a jóidőbe?Másfél órát lenne kb a cumisüvegbe.Vagy ne öntsem bele,hanem csak vigyem el,és amikor eszik,előtte öntsem bele?
ezt az oldalt néztem, itt a lap alján vannak, mint folyékony tejpépek...szóval én erre gondoltam.
ezek is, mint a tápszerek tejalapúak, csak módosítottak, könnyen emészthetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!