Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejitallal kapcsolatban...

Tejitallal kapcsolatban lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

8hónapos a fiam,anyum vett neki nestlé folyékony tejitalt,(izesitett,banánoÖsde ez 6hónapos kortól adható,amibe benne volt "papirba"4db ilyen tejital,azt kidobta,de csak azon volt magyar leirás,müllerbe vette gomdolom,de az volt rajta az összetevőknél azt mondta,hogy sovány tej.

-Akkor ez most hogy van,milyen tej van benne?Rendes tehéntej?Mert azt 1éves kor után szabad ha jól tudom,de ez mégis 6hónapos kortól van,akkor milyen tej van ebbe?Adhatom a 8hónapos fiamnak?

-most megyünk sétálni 3körülmert most aludt el,és az uzsonna pont akkorra esik mikor sétálunk,kb 4körülre,és elvinnék egy ilyen tejitalt,azt odadhatom neki úgy,ha itthon beletöltöm a cumisüvegjébe?Nem fog megromlani ebbe a jóidőbe?Másfél órát lenne kb a cumisüvegbe.Vagy ne öntsem bele,hanem csak vigyem el,és amikor eszik,előtte öntsem bele?

2011. márc. 25. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, de én megnéztem a honlapjukat és nem találtam ilyen tejitalt....
2011. márc. 25. 13:39
 2/8 A kérdező kommentje:
én rossmannba is láttam,ugyanúgy 6hónapos kortól volt,de nem olvastam el,csak ennyit láttam.
2011. márc. 25. 13:46
 3/8 A kérdező kommentje:
4db 250ml-s doboz tejpép volt a csomagba egybe csomagolva,olyan mint a szivószálas kis dobozos innivalók,olyanba van.
2011. márc. 25. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
no mégis megtaláltam. ezek valójában folyékony TEJPÉPEK, így adható abban a korban, ahogy a dobozra van írva. szerintem vidd magaddal és ott öntsd bele az üvegben. mivel ezek spéci csomagolásban vannak, nem kellene kibontani előre.
2011. márc. 25. 13:52
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)De akkor miért tejitalt irnak rá ha tejpép....megbolonditják az embert...
2011. márc. 25. 13:58
 6/8 A kérdező kommentje:
az előbb én is rosszul irtam,tejpépet irtam,de tejital volt ráirva.
2011. márc. 25. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

ezt az oldalt néztem, itt a lap alján vannak, mint folyékony tejpépek...szóval én erre gondoltam.

ezek is, mint a tápszerek tejalapúak, csak módosítottak, könnyen emészthetők.

2011. márc. 25. 14:01
 8/8 A kérdező kommentje:
igen azok voltak szerintem,csak 4db,nem 2.Akkor odadom neki,remélem megissza úgyis hogy nem lesz meleg.
2011. márc. 25. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!