Ugye nem lesz baja? Megijedtem!
Figyelt kérdés
Babámat ma reggel lepedővel forgattam, mert egy picit rá akarok segíteni.A szőnyegen volt, lepedőbe csavarva.Amikor hasról fordítottam a hátára, a fejét hátul picit beütötte,koppant is.Sírt, de felvettem, azóta semmi baja.Nem nyűgös, most alszik.Ugye nem lesz baja a kis agyának?Én is nagyon megijedtem..2011. márc. 25. 08:53
1/4 anonim válasza:
Jaaj! Mi baja lesz ugyan? Ne parázz, fog ő még koppanni akkorákat is, hogy zeng a ház. A kutacs épp azért nem nő be kb. 1,5 éves korukig, hogy így is óvja az agyat a súlyosabb sérülésektől (afféle rezgéscsillapítóként múűködik). Amikor majd magától forog, megtanul kúszni, mászni, elkezd jármni, fog még kopogni a feje rengeteget. Ritka, hogy gondot okozzon egy koppanás kicsiknél. Ha nem látod rajta egy nagyobb esés után az agyrázkódás tüneteit, rögtön felsír, majd könnyen megnyugszik, a viselkedés nem változik, nem kell aggódj! Hidd el a te ijedtséged ragadós! Ha minden koccanás miatt megijedsz, ezt érezni fogja a kicsi is és ő is tragédiaként éli meg. Ha látod, hogy nem komoly az ügy, viselkedj nyugodtan, tereld el a figyelmét, akár nevessetek egyeet a dolgon... így ő is rájön, hogy nem akkora baj, ha kicsit elesik, kicsit megüti magát...
2/4 anonim válasza:
nem tudta annyira megütni, hogy baja legyen tőle, nyugi
3/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! Igazad van ,nem aggódok annyit, mert minden rezdülésemet érzi..
2011. márc. 25. 09:01
4/4 anonim válasza:
nem lesz baja, ha meg a kutacsot üti be akkor se, mert olyan erös mint a vitorla vászon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!