7+5 hetes terhes vagyok, megijedtem, ugye nincs baj?
Most tapasztaltam a folyásom nagyon világos barna. Az orvosom tegnap vizsgált meg előszőr azt mondta ha barnás folyást tapasztalok akkor mennem kell vissza. Első baba, és nagyon megijedtem. Ugye nem fogom elvesziteni? :'(
23/L
Ne stresszelj, mert azzal csak ártasz a babának. Nyugodj meg, lehet, hogy a vizsgálat miatt lett barnás színe. Az a biztos, ha felhívod a dokit, és megkérdezed tőle.
Nyugi! ;)
Szerintem ne aggódj, ez gyakori terhesség elején.Ez azért van mert kis bevérzés keletkezik a baba mellett vhol.
Kislányomnál ugyan ez volt 3-4 napig barnáztam aztán elmúlt (kaptam gyógyszer is rá és pihennem kellett)
Most a másik szobában alszik :)) nyugi!! nem lesz baj!
3 vagyok
Én is itt olvastam a fórumon, hogy egyes magán dokik az elsőt is hasival csinálják. gondolom a kismamik akik írták, hogy náluk így volt, nem hazudtak.
De én sem akarok kötekedni... :o)
Csak hasi uh volt, semmi egyéb. 6 hét múlva lesz rákszűrés.
Igen nagyon világos barna. De pont tegnap mondta az orvos ha barna folyást tapasztalok mennyek vissza. És ez miatt ijedtem meg nagyon. Köszönöm a nyugtató választ. Én nem járok sehova, pihenek amennyit csak lehet.
akk bocsi vissza szívom :))) én ebben a tévhitben voltam hogy csak hüvelyi uh van első időben....nah...mindig tanul az ember :))
bakker engem meg "kínoztak a hüvelyivel" pedig bmira utáltam :(((
Akkor szerintetek sem kell aggódnom? Azóta se volt ilyen, és a hasam sem fáj.
Semmi baj, az ember mindig téved, és mindig tanul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!