Geréb Ágnes 2 év letöltendő fogház büntetést kapott! Mit szóltok hozzá? Megérdemli?
Bár nem ismerem pontosan a helyzetet, de amiket olvastam, az alapján nem igazán dönthtett máshogyan a bíróság. Többször is történek már a tevékenysége során komolyabb problémák. Nem ez az utolsó eset volt csupán, amikor gond volt a szülés alatt.. volt, hogy meghalt a baba.. Többször is eltiltották.. Ő meg csinálta tovább.. Ha azokra a kisbabákra gondolok, akik az ő felelőtlenséége miatt lettek életükre sérültek vagy haltak meg, akkor a szívem azt mondja, hogy igen,megérdemli.. Viszont, ha ő nem propagálta volna az otthonszülést, nem csinálta volna, akkor lehet, máig nem lenne a dolog szabályozva.
Különben 1 év múlva feltételesen szabadulhat.. csak ne kezdje újra a tevékenységét, bízza másra, ui. újra eltiltották..
többet is érdemelne...
ok,hogy más országban is van az itteni születésházhoz hasonló,de ott olyan felszereltségű hogy kórházban se lenne jobb,vagy pedig a korház közelben van,a mentő pedig kinn áll készenlétben ha baj lenne...
remélhetőleg a börtönben megrendszabályozzák (molesztálókat,gyerekbántalmazókat meg szokták,én őt is annak tekintem)
Hát, igazad van, a szülőket se ártana kicsit elővenni. Persze, ha a saját felelőtlenségük miatt meghalt vagy sérüólt a babájuk, akkor a lelkiismeretükkelis el kell számolniuk..
Igen, kórházban is történhetnek hibák, hisz snki sem mindenható,az ovos is csak ember, sajnos néha ők is tévednek (ezzel nem akarom őket mentegetni!) sajnos a szülés bár évezredek óta szülnek a nők, mégis csak veszélyes "üzem". De ha egy orvos a többszöri tiltás, a többszöüri felszólítás ellenére sem képes felfogni, hogy azzal, amit csinál, veszélybe sodor sok-sok kismamát, kisbabát az érthetetlen. Még a legsímább, legproblémamentesebb terhesség is végződhet komplikált szüléssel.. Miért nem lehetett legalább valami módszert arra kigondolni, hogy ha esetleg gond adódna, kéznél legyen minden (mentő, neonatológus, stb), akik segíteni tudnak.
IGEN.
És a szülőket is odaültetném mellé a cellába, akik nála szültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!