Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez már hiszti? Mit tudok...

Ez már hiszti? Mit tudok tenni? 4 hónapos a lányom

Figyelt kérdés
Tele a poci, tiszta a pelus, nem hasfájós, kézben vigyorog, minden ok. Leteszem a szőnyegére és 5 perc után visít, könny persze nem jön a szeméből, de egyre jobban hergeli magát. Mit csináljak, nem foghatom egész nap...
2011. márc. 24. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hisztiről 1 éves kortól beszélünk,ilyenkor még ösztönlények.
2011. márc. 24. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem, csak téged akar, ami normális. Én azt csináltam hogy vagy pihenőszékbe tettem az asztal tetejére ahonnan lát, és úgy beszélgettünk, vagy mellé ültem. 10 perc lent, fél óra kézben, és lassan megszokta, és lehetett tolni az időket a lent irányába.
2011. márc. 24. 13:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Én is próbálom, kiviszem magammal a konyhába, meg itt vagyok mellette, hozzá fekszem és énekelek, vagy beszélek hozzá, de nem mindig segít.
2011. márc. 24. 13:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van nálunk is mi mondjuk nemsoká 7 hósak leszünk de nemrég elkezdett kúszni azóta annyival könnyebb hogy mindig viszem magammal és leteszem a földre adok valamit a kezébe vagy elé és odamegy érte. egy kis ideig elvan aztán kezd keresni mást vagy én adok neki! Én nem tudtam sokáig hagyni sírni amikor még nem tudott kúszni pihiszék vagy mellette voltam együtt játszottunk.
2011. márc. 24. 13:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Ilyen kicsi gyerek nem hisztizik. Azért sír mert mást nem tud csinálni és egyedül nem szeretnek lenni. Ő így jelez neked,h foglalkozz vele.Ne várd el , h egyedül eljátszadozzon egész nap. Én mindig ott voltam mellette és énekeltem , mondókáztam neki. Aztán amikor már tudott mászni, kúszni, akkor már rövid ideig el volt egyedül is. De azért vagyunk és vállalunk gyereket , h vele legyünk.
2011. márc. 24. 13:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Azért sír, mert az öledbe szeretne lenni. Látod te is , hogy ott jó a kedve. Vannak ilyen hullámok :).
2011. márc. 24. 14:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem gond, hgy foglalkoznom kell vele, imádom és egész nap csinálnám, de wcre nem jutok el, mert leteszem és üvölt.
2011. márc. 24. 14:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs ilyen, viszont ha a 15 éves nővérüknek el kell mennie valahova, akkor a 18 hónapos lányom, és a 4 hónapos fiam is elkezd bömbölni :-) Persze utána egy 5 perc és elvannak,de akkor ugye muszáj "hisztizni" :-)

30.N

2011. márc. 24. 14:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Nallunk is ugyan ez volt a helyzet. Sajnos azt tudom csak irni, hogy idovel jobb lesz, ugyhogy kitartas. Tenleg akkor fog egy kicsit valtozni amikor elkezd kuszni/maszni mert akkor elkezdi felfedezni a vilagot es az mar erdekesebb lesz mint te. :) Persze lesznek mas gondok de hidd el konnyebb lesz, ezt tul kell elni. Azert wc-re nyugodtan menj, ha egy picit sir amig mondjuk vecezel addig nem lesz semmi baja. Gyerektnek ettol meg baja nem lett. Ez nem szivtelenseg de az embernek is vannak szuksegletei. En mindig beraktam a kisagyba aztan mentem wc-re utanna meg vissza hozza, megoleltem, megnyugtattam.
2011. márc. 24. 14:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez nem hiszti. Az én lányom addig csinálta ezt, amíg saját maga helyet nem tudott változtatni (forogni mindkét irányba, majd kúszni). Rendesen frusztrálta szegényt, hogy nem tud mozdulni :(
2011. márc. 24. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!