Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hós babámnak szörcsög az...

7 hós babámnak szörcsög az orra, mintha nathas lenne, de hiaba szivom, nem jon neki semmi, akkor most nathas vagy nem?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
a kislányomnak is többször vot iyen.nekünk azt mondta a gyerekorvos h a fogzás miatt van.
2011. márc. 23. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen náthás!Fújj be neki orrspray-t, hagy egy pár percet, és úgy szívd!Minél többször, mert ha ilyen van, akkor szeret lerakódni, arcüregben, fülben!Mi így jártunk. Hiába szívtam nem jött ki ,csak nagyon minimális,és aztán jártunk a fülészetre.Mostmár tudom mi kell csinálnom ha ilyen van!!
2011. márc. 23. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
bizony nem véletlenül szörcsög. nálunk se jött semmi az orrából, pedig alig kapott levegőt. aztán láz lett belőle, lerakódott egy melléküregbe, szerencsére nem ment a fülére. kapott fenistil cseppet, sinupretet, orrspray és orrcsepp is volt. pár nap után szó szerint ömlött belőle a trutyi, nem győztem szívni. persze lett fog is:-)
2011. márc. 23. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!