9 hónapos a kisfiam, tízóraira activiát adtam neki reszelt almával. Bajt csináltam?
Figyelt kérdés
most olvastam az activia.hu-n, hogy 2 éves kor alatt nem ehetik a babák, mint egyetlen tejterméket sem. de már régóta eszik HIPP-es joghurtos gyümit és túrókrémeset is.2009. febr. 24. 10:11
1/5 anonim válasza:
Attól,hogy egyszer kapott még nincs baj,de inkább natúr joghurtot ,vagy túrót vegyél neki és abba valami gyümit sokkal egészségesebb. A babás dolgok persze mások,mert abból kivonják a picikre káros anyagokat.
2/5 A kérdező kommentje:
natúrt adtam neki, a natúr activiát és abba reszeltem bio almát.
2009. febr. 24. 10:21
3/5 anonim válasza:
Én is így szoktam:)Elvileg 8 hónapos kortól ehetnek joghurtot nem? Én is activiát adok neki és azt keverem barackkal v. szilvával. Nagyon szereti. Szerintem nem lesz semmi baja tőle.
4/5 A kérdező kommentje:
ok, köszi. én is így tudtam, csak a honlapjuk 2 évet írt, így icsit beparáztam hirtelen.
2009. febr. 24. 11:27
5/5 anonim válasza:
Én az első válaszoló vagyok.
Nekünk a doktornő azt mondja,hogy tejterméket,beleértve a túrót,sajtot is ill. a lisztes dolgokat,piskótát ne egyen a baba csak 1 éves kora után.
Ismerősöméknél a doki 7 hónapot mond.
Ahány orvos annyi féle válasz.
Én 9 hónaposan adtam joghurtot először,pont az activiát natúr. Most 11 hónapos és nincs semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!