Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Költözés városból falura....

Költözés városból falura. Hogy viseltétek?

Figyelt kérdés
Világ életemben városban laktam,most falura költözünk,a babák miatt gondolom jobb lesz a kertes ház miatt,meg persze nekem is,hisz könnyebben ki tudok menni,nem kell a panelban rostokolni majdnem egész nap.Falusi légkört hogy birtátok,a sok pletykálódást,meg a rosszindulatú embereket?(mert nálunk azok is lesznek)
2011. márc. 23. 10:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát ami azt illeti én most is egy kis városban lakok,nekem még igazából ez is kicsi,szivem szerint Budapesten vagy Londonban élnék...erre most kiköltözök egy faluba ahol nem tudom 1000 lakos van e...Meg azok a ku....a kutyák!!!Itt az a divat hogy a legszerencsételnebb öregasszony is hatalmas kutyát tart,persze teljesen feleslgesen ,mert szót ugysem fogad neki,és mindig mindegyik kint kószál az utcán,mert a keritést persze nincs aki megcsinálja.Rettegek tőluk.Multkor is megtámadott egy Rotweiler egy kisgyereket...
2011. márc. 23. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!