Költözés városból falura. Hogy viseltétek?
varosban nottem fel,a parom falusi es kikoltoztunk hozzajuk amivel nem is lenne olyan nagy gond csak az anyosekkal lakunk,ami nem egy leanyalom!
Mindenbe beleszol!
olyan tul sokat nem vagyunk az udvaron ennyi idot a varosban is el lehet tolteni,sot meg jobb mert van latnivalo seta jatszoter,itt mi van?meg gyalog ut sem egy ku... utca van ahol a gyerekkel tudok setalni nehogy a kocsi elusson minket!a varosban legalabb van jatszoter jatszohaz,plaza vagy valami de itt!
Az meg hogy a gyerek kint legyen egesz nap az udvaron hat nem tudom,hogy kesobb mi lesz majd meglatjuk de en jobb szerettem a varost.
olyan sok kismama setal van kivel ismerkedni,itt kivel ismerkedjek mindenki be van gyepesedve,idegenekkel nem nagyon ismerkednek,na meg a pletyka na az nem keves!
Megkerdezhetem hova koltoztetek?
Mi tavaly költöztünk Budapestről egy Pest megyei 4200 fős településre. Mind a négyen (apa, anya, gyerekek) nagyon élvezzük, hozzá lehet szokni a közért, cipő és egyéb vásárlási helyek messzeségéhez.
Eléggé a szélére költöztünk, így nem nagyon vannak szomszédok, egy kivételével mind pesti nyugdíjas víkendtelkes. Rosszindulatú emberrel még nem találkoztam, pletykálkodás rendszerint megáll ott, hogy a helyi vezetést veszik a szájukra.
A pletyós, rosszindulatú emberekkel pedig nem kell foglalkozni, legyél velük kedves, ha értelmes emberek, rájönnek, hogy mi a hamis információ rólatok.
Én nem bírom megszokni, pedig már lassan 4 éve elköltöztem :)
Bp-en születtem és nőttem fel, mindig is panelban laktunk, bár külső kerületben, de így is szinte minden a szánkban volt és 20 perc alatt bent voltunk a belvárosban.
A nagyfiam születése után költöztem a páromhoz Bp. mellé egy 20ezres kisvárosba és egyszerűen nem bírok megbarátkozni ezzel a lelassult, begyöpösödött életmóddal!
Semmit sem lehet szinte itt helyben elintézni, egy csomó mindenért a 30 km-re lévő Vácra kell menni, mikor Bp. 8 km-re van... Na pont emiatt nem is jelentkeztem be ide, maradtam a szüleim címén Bp-en :)
És a párom hozzáállása is olyan ráadásul, hogy ha el szeretnék menni valahová, akkor rögtön szívja a fogát, hogy "jaj, be kell menni pestre, de messze van, de sokba kerül a benzin", stb, szóval ez az, ami nekem tök furcsa.
A kertről meg annyit, hogy ahhoz, hogy a gyerekeket nyugodt szívvel kiengedjem, rengeteget kell rajta dolgozni és főleg rengeteget kell rá költeni!
Ja, és az is tök furcsa a számomra, hogy itt nem járnak sétálni az emberek, mert mindenki a saját kertjébe van bezárkózva és egész nap fát vág, füvet nyír, kertet gondoz, kocsit mos, flexel, fúr, farag, szóval nehogy azt higgyétek, hogy olyan csönd van! Az állandó kutyaugatásról és kakas kukorékolásról nem is szólva! :)))
Na mind1, kénytelen leszek megszokni, meg nemsokára úgyis megyek vissza dolgozni, akkor már nem fog ennyire érdekelni, hogy nincs itt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!