Költözés babával Őrbottyánba?
Sziasztok!
A hónap végén költözünk ki Őrbottyánba, férjemmel és 10 hónapos kisfiunkkal! Minden érdekelne a településsel kapcsoltban: orvos, védőnő, bölcsi, óvoda, baba mama progik, közösségek, úszás, torna stb. Lehet Veresen vagy Erdőkertesen is! Eddig Pesten éltünk és nem ismerünk kint senkit!
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Sajnos Örbottyánról nem tudok infóval szolgálni, de a szitut átérzem. Mi 3 éve költöztünk Valkóra (Gödöllő mellett, csak nem Veres felé, hanem a másik irányba), mi sem ismertünk senkit. Ez a helyzet azóta sem sokat változott, mert nagyon elzárkózóak az itteni emberek, nem fogadják be azt, aki nem itt született.
Hát, ha már itt lesztek, majd összefuthatunk, ha van kedved, írj privit!(4 gyerkőcünk van, még mind picik, a legkisebb 11 hós)
Szia!
Gondolom az orvos, védőnő, ..... már tudod mi hol van! Mindent egy utcában egymáshoz közel található :) ! Melyik résznél laktok?
A közlekedés, illetve buszjáratok ritkán járnak, ez a legrosszabb Őrbottyánban! Autó szükséges, főleg kisgyerekeseknek!
"Sokan" Budapestiek voltak, így talán nincs "kiközösítés" ....!
Veresen van babaúszás, torna, ..., sok minden!
Szép napot kívánok!
Igenis kiközösítenek! a régi bottyániak, nagyon is!!! nekem a szomszédommal 3 éven van bajom, mert mikor ideköltöztünk 4 éve, a közös keritéstől 15 cm-re ültetett, immáron 6-8 méter magas tujái kb 3 m-re átlógtak a kertbe és meg mertem kérni h vágja le. Azt válaszolta, ez már 30 éve igy van mit sirok.......
A CBA személyzetet javarészt katasztrófa....igen nekem is volt sokszor gondom az árakkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!