Mi a különbség a Pampers Premium Care és az Active Baby 4-es pelenkák között?
Mi az Active babyt használjuk már ki tudja mióta, bevált nekünk. Úgy adódott, kogy kuponnal nagyjából azonos áron tudtunk Premium Care-t venni. Gondoltam kipróbáljuk, milyen lehet. Hát, bevallom őszintén én semmi extrát nem látok rajta. Összecsomagolva vékonyabb, más színű és ennyi. Férjem szerint, ha pisis, akkor még rosszabb is, mert olyan a belseje mintha össze lenne csomósodva benne a vatta. Én ezt sem látom.
Tulajdonképpen mitől ilyen drága? Mivel tud többet a "normál" pelusnál?
Tudom, hogy furcsának hat, hogy nem tudok kétt itthon lévő pelust összehasonlítani, de ez van.
Köszi a válaszokat!
Az active baby nekünk nem jött be, mert nem gumis a dereka...vagyis a nininek nem volt az, a midinek az?
A premium care nem nagy szám, mondjuk nekem azért tetszik csak mert vékony nagyon, ez jó lesz nyáron, most a fiam 5 hónapos.Amúgy eddig csak akciósan vettük, tényleg elég drága.
Nincs benne illatanyag, és más a belseje, ami elvileg sensitiv, tehát érzékenyebb bőrű babáknak is megfelelő. Ehhez képest én azt tapasztaltam, hogy jobban visszaengedi a bőrhöz a pisit, mint az active baby.
Én sem voltam megelégedve vele, pedig iszonyat drága.
Köszönöm a válaszokat!
Szerencsére a lányom eddig semmire nem volt érzékeny ( 1 éves), így nincs jelentősége a sensitíve hatásnak.
Most elővettem megint mindkettőt, a fény felé tartva már látom mitől vékonyabb a Premium. Ebben hátul semmi bélés nincs, csak az aljától kezdődik hátul a nedvszívó réteg ahol a bugyiknál a dupla varrás van, és egész a hasig tart. Ezért engedheti vissza a pisit hátul. Mondjuk hanyatt alvó babáknak nem előnyös, a lányom pedig az.
Majd elrakom én is nyárra, arra valóban jobb, köszi. Most azt használom ami a kezembe akad. ( mindkettőből van kikészítve)
A kérdésre válaszolva: már nem emlékszem, hogy milyen volt a 3-as, de ha konkrét gumira gondolsz mint a Liberonál, olyan nincs benne. Ahol a ragasztó van rögzítve ( a kis fülecske oldalt), az ruganyos, ezzel van megoldva a gumirozás. Meg lehet szorítani, vagy lazábbra engedni, idomul a pocak méretéhez.
Remélem érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!