3 hónapos a kisfiam. Mit adhatok már neki? tápszeres. Mit tud csinálni már a 3hós babád?
Tápszeren kívül max vizet adj neki ennyi idősen. És nézd meg ezt a linket, találhatsz rajta hasznosat:
En nagy ritkan anizsteat adok neki, de igaz meg szopik.
Mit tud csinalni a mi 13 hetes lanyunk?
Latvanyosan orul nekem es egyes dolgoknak. (Pl villanykapcsolo :-))
Elmosolyodik nagyszajjal ha nevetek ra vagy beszelek hozza.
Neha kacag is.
Megun mar egy egy jatekot, verset.
Gyurja a kezeit a szajaba.
Nyul dolgok utan.
Forgassa gyorsan a fejet (persze fekve).
Megijed idegenektol, vagy a fekete ruhasoktol - ez meg tisztazatlan.
Egyeb nem jut eszembe.
az én kisfiam a lámpát szereti, azzal szokott órákig beszélgeti ,és egy sárga kutyussal...
aggódom, mert még nem fogja a lábát...pedig már kellene, vagy tévedek?
mi most múltunk három hósak, az elsőre nem tudok válaszolni mi anyatejesek vagyunk, bár sztem még ne adj semmit egy hóig minimum.
mi hangosan kacagunk, beszélget a játékainak, van egy plüsse amit megfog mert nagyon könnyű, hason fekve folyton kinyomja magát, egyszer kétszer sikerült átfordulnia hasról, és most már ha nem sikerül, hiszti van, azóta egyszer sem sikerült:-(( szépen tartja a fejét ha ülésbe húzom, enyém sem fogja még a lábát egyáltalán, kezét kezdte nézegetni mostanában azt tömi a szájába, dörzsöli a szemét.. stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!