Miért nem alszik? 9hónapos babám rettenetesen rosszúl alszik az utóbbi időben. Nappal szinte semmit van, hogy csak 20 perc előfordul hogy meghaladja az egy órát de ritka.
Ugyan ez volt nálunk is. Mi is voltunk orvosnál. Először tejfehérje érzékenységre,és allergiára gyanakodtak. Még megfigyelésen is voltunk bent a kórházban egy éjszakát. Semmit nem találtak. A doktornő azt is tanácsolta hogy este elalvás előtt a friss levegőn altassam,vagy sétáljunk. Ez sem vált be,igazából semmi nem használt. Sokszor úgy aludt el hogy ment a porszívó,vagy a hajszárító.
Már beletörődtem hogy ő ilyen rossz alvó,és ennyi az alvásigénye. Szerencsére már nagyjából"kinőtte",és 10hónapos korától azért átaludja az éjszakét. Néha azért kell. De megváltás a korábbihoz képest! Az alvás máig sem a kedvenc tevékenysége.
1éves a kislányom.
Tanácsolni csak azt tudom,hogy kitartás,nálunk is egyik napról a másikra változott minden. Tudom hogy baromi nehéz,én is nem egyszer voltam az ájulás szélén.
Köszönöm válaszod,jó együttérző szavakat olvasni...
Merre induljak kivizsgáltatni?(mindenképp el szeretném vinni,hogy legalább tudjam nincs komoly baj)
Védőnő-háziorvos?És ők továbbküldenek kell egyáltalán beutaló?Egyébként ez csak egy éjjelről szól?Mikor mentetek be és jötettek ki?Egyáltalán,hogyan néz ki egy ilyen?Bocsi csak nagyon fel vagyok spanolva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!