Hány hónapos korban kezdett el önállóan menni a babátok?
Figyelt kérdés
Az enyém most 24-én lesz 12.hónapos és még nem megy magától csak kapaszkodva tudom nem vagyok elkésve csak érdeklödnék.
Egy kisgyerekem van igy ezért is érdekelne nagyon:) Vagyis kapaszkodva és kézenfogva sétállunk és úgy megy!!
2011. márc. 20. 22:03
11/20 anonim válasza:
Egyik 16, másik 11 hónaposan.
12/20 anonim válasza:
15 hónaposan, és én kézen fogva jártam vele, szerintem hülyeség hogy nem lehet, ha nyújtja a kis kezét nyugodtan sétálj vele, el fog indulni nemsoká, amúgy mi 2 hónapot jártunk így kézenfogva.
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Önállóan 10hónaposan,és kislány. De alig 9hónaposan kapaszkodva járkált. Most 1éves és már az utcán sétálunk,úgy szalad mint a rakéta.
16/20 anonim válasza:
Az én babám 13 hós,és még mindig csak kapaszkodva lépeget.
17/20 anonim válasza:
13 hónaposan tett 2-3-4 lépést és beleesett az ölünkbe, önállóan A-tól B-ig 14 hónaposan indult el. 15 hónapos korától közlekedik csak járva, szaladva.
18/20 anonim válasza:
Az én kislányom 11 és fél hónaposan indult el.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kapaszkodva ö is sétál de én is csak azért vezetgettem mert nyujtotta a kezét, igényelte.
2011. márc. 22. 12:57
20/20 anonim válasza:
17 hónaposan, amit 8 hónap Dévény előzött meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!