Minden nap fürdetitek a babátokat?
Hát nemtudom ki hogy van vele de én sem tudok úgy elaludni,hogy nem fürödtem,egyszerűen nincs az a komfortérzetem még akkor sem ha már hulla vagyok,pedig annyira el sem koszolódok hisz a kisfiam mellett nem kapálok a kertben,nem tolom a talicskát és még 40 fok meleg sincs,hogy leizzadjak!Annyi az egész napos mozgásom,hogy tolom a babakocsit!
DE!!!
Nem ez volt a kérdés,hanem a baba fürdése!természetesen ha nem olyan a bőre és már doki sem javasolja a mindennapos fürdést az még nem a világvége!
Igen,nem ez volt a kérdés.Nem mondom,hogy olyan kellemesen alszom el tusolás nélkül,de ha tényleg fáradt vagyok elalszom és kész,reggel pedig az első dolgom a zuhanyzás.
De mindegy is,tudtam,hogy a "hiper-szuper" kommentemre elő is kerülnek azon személyek akikre gondoltam, kikérve maguknak,hogy na már pediglen ŐK aztán nem!Mindegy,nem akarok senkivel kötekedni.Sziasztok.
Mar ne is haragudj meg utolso de pont te penditetted meg ezt a temat. Ugy,hogy jobb nem hoborogni ez miatt.
Es igenis banto a "hiper-szuper" jelzo, ugyanis erzodik az ironia eleg rendesen.
Jobb lett volna ha inkabb mar akkor se kommentelsz de az utolsot teljesen felesleges volt kiirni.
03-25 20:58-vagyok.
Nem akarok ismét vitába szállni senkivel,de azért nem kéne lehurrogni ennyire,kedves utolsó válaszoló!
Az én hiper-szuper kommentem annyira irónikus?Igen lehet,hogy magadra vetted, viszont pár válaszoló csípőből első kommentre leigénytelenezte a kérdezőt!Azokat miért nem oktatod ki?
Írtam,hogy különben nálunk minden napos a fürdés,mert hozzátartozik a nap lezárásához.Ez számomra azt jelenti,mint számodra!Vagyis nem ítélem el,de én így csinálom,nekem ez a véleményem!Erre jöttek az általam említett szuper anyukák amit annyira magadra vettél hogy mindjárt lett még 3-4 felbőszült maga tisztaságát bizonygató válaszadó!Ezek a személyek magukra vesznek minden negatív kritikát, persze úgy hogy ŐK akárkit leírhatnak bárminek!Az nem gond!Megtehetik!Nem tudom,hogy mindenamit most leírtam neked szól e,mert nem tudom melyik választ írtad Te és melyiket más.Ezért nem biztos,hogy mind rád tartozik,nem akarlak megbántani,més így ismeretlenül sem,tehát ami nem vonatkozik rád,ne vedd magadra!
Utólag még csak annyit: maradjon az én jogom eldönteni,hogy melyik válaszomat kellett volna kiírni és melyiket nem.Köszönöm!
1.A hiper-szuper jelzo akkor is banto es kesz ezt nem is tudod kimagyarazni.
2. A szazalek alapjan es pl. az en esetembe (nincs ekezet a gepemen) sztem siman lehet latni, ki melyik valaszt irta.
3. Nem mondtam egy szoval sem a kerdezore,hogy igenytelen!
4. Kikerem magamnak,ha en tiszteletbe tartom mas velemenyet es szokasat akkor mas is tartsa tiszteletbe az enyemet!
5. A "magamra veves" sztem azok utan,hogy az en kommentem utan valaszoltal es epp arra amit irtam sztem ebbe nincs semmi felreertheto.
6. "jonnek a tisztasagukat bizonygatok" = nem en vagyok az egyeduli "hiper-szuper" anyuka aki nem tud lefekudni furdes elott.Ez megnyugtato mert azt hittem en vagyok csak csodabogar
7. Es ezzel tovabbra se mondtam,hogy igenytelen aki nem igy teszi.
8. Valoban nincs jogom beleszolni abba, hogy ki milyen kommentet ir. De mielott vki leir vmit, gondolja vegig mert megbanthat vele mast. Es itt nem szamit,hogy idegenek vagyunk es arc-nelkul irogatunk.
Ezzel az utolso kommentemmel torlom a listabol a kerdest, jelezve,hogy nem vagyok kivancsi tobbet erre a "mu balhera".
Töröld nyugodtan,látom nem érdekel amit írtam(mégis válaszoltál)
Bocsi,hogy a kérdésre válaszoltam legelőször,majd kialakult egy megjegyzésemen a parázs hangulat és nem volt eszembe a százalékokból eldönteni ki melyik választ írta és mindenkinek külön-külön elmondani irónikus véleményemet!Különben nem is volt szándékomban!Összességében elnézést kértem,ha nem vonatkozik rád valami akkor ne vedd magadra!
Viszont erre miért nem reagáltál?Idézem :"pár válaszoló csípőből első kommentre leigénytelenezte a kérdezőt!Azokat miért nem oktatod ki?"
Egy irónikus megjegyzés pedig totálisan kikészített?Nem írtam,hogy te lettél volna az aki leigénytelenezte a kérdezőt!És ne érts félre,nem állt szándékomban kimagyarázni bármit is!!!Eszembe sem jutott!
Az pedig kicsit ellentmondásos,hogy bárkinek joga eldönteni,hogy mit válaszol,mert talán te voltál az aki azt írta nekem,hogy ki sem kellett volna írnom a választ!
:)))
Kedves kérdező!Bocsánat,hogy a kérdésedtől teljesen elkanyarodva kialakult egy kis vita egy válaszolóval.Ide már nem írok,más kérdésedre remélhetőleg máskor tudok érdemben válaszolni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!