Minden nap fürdetitek a babátokat?
Én a higiénia mellett azért is fontosnak tartom a napi fürcsit, mert ez az utolsó etetés előtt van, szóval kellemesen lefárasztja a srácaimat, kaja és büfi után már alszanak is. Ezen kívül ad egyfajta keretet a napnak.
Amúgy a védőnőm szerint nem lesz világvége, ha egyszer elmarad a fürdés, elég a babát ilyenkor áttörölni nedves törlőkendővel vagy kis vizes törcsivel.
Szerintem a gyerekorvosotokkal írass fel kiszáradás elleni gyógyszertári krémet, ne vegyél semmilyen boltit, míg helyre nem jön a kis bőre!
Mit kell itt igénytelenezni?Szutykozni?Mi van veletek?
Ezért miért lenne igénytelen?Lehet,nagyobb náluk a tisztaság mint egyeseknél!
Való igaz(ha már a kérdésre akarok válaszolni),hogy a picik nem izzadnak úgy mint mi és nem is koszolódnak annyira.Több oldalról is meg lehet közelíteni a kérdést.
Ha annyira száraz a bőre,kérdezd meg az orvosotokat,hogy mit ajánl rá.Vannak jó gyógyszertári kenőcsök amiket kevernek,azokban nincs illatanyag sem más adalék.Próbáljátok ki.
Én egyébként minden nap fürdetem a kisfiam.Nálunk az jelenti a nap végét.Vacsi,pancsi,kakaó és jön a "hosszú" alvás.Ez úgymond az esti rituálé:) Így szokta meg.A rendszeresség kialakulásában ez is nagy segítség lehet.
Ja,és megint nem tudom megállni,hogy ne említsem meg a kedves válaszolóknak,hogy nem az volt a kérdés,hogy "szerintetek igénytelen vagyok?"
igen, minden nap fürdik
Tény, hogy nem izzad, nem koszos, na de én sem... Egész nap itthon vagyok vele, még nem járunk játszóra se, csak babakocsival tologatom. Szóval se nem koszolódok össze, se nem izzadom szét magam, mégis megfürdök minden este!
Az én babám is imád fürdeni, nem lenne szívem ettől az örömtől megfosztani!
De ebből a kérdésből is rengeteg vita alakult már ki ezen az oldalon. Ez lesz a legújabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!