Hogy lehet otthon babahordozó kendőt varrni és milyen anyagból ideális?
én szőttem horozókedőt.
100%pamutból legyen
lehetőleg ripsz kötésű legyen az anyag, ha olyan nincs, akkor éksávolyból is jó.
olyan anyag kell, aminek jó a tartása, de picit rugalmas keresztbe.
70cmx5,5m a legjobban kihasználható hosszúság (akár apának is). rövidebbet nem érdemes, mert nem tudod majd batyuban kötni.
Szerintem természetes anyagok jöhetnek szóba, ami szellőzik, nem szorítja, rugalmas, de azért tud benne mozogni is. Pont tegnap este beszélgettünk erről anyuval, én pamutban gondolkoznék, 100%-os pamut, vagy valami szőtt anyag.
Amúgy röhely, 20 ezerért kínálgatják készen....annyiért akár hernyóselymet is vehetsz :D
ja, elfeljtettem a léyneget: az 5,5 m hosszt egyben kell hagyni (tehát ne legyen benne varrás, akkor nyomni is fogja a babát, és nem is olyan a rugalmassága).
a szélét visszahajtva kell beszegni a jó tartásért.
készen kapni 6000ért is lehet. igazi, minőségi van 20.000 körül, meg is éri az árát. (ha használják)
az anyagon nem szabad spórolni, mert nem lesz jó tartása, nem tudod majd jól használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!